Úvod Zariadenia Ovládaj svoju TV, PC alebo projektor univerzálnym diaľkovým s klávesnicou!

Ovládaj svoju TV, PC alebo projektor univerzálnym diaľkovým s klávesnicou!

0
dialkove

Univerzálny diaľkový ovládač je ako stvorený pre domácnosti a pracovné prostredia, v ktorých potrebujete ovládať elektronické zariadenia čo najpohodlnejšie. Bežné diaľkové ovládače pribalené napr. k TV nezvyknú bývať príliš sofistikované.

Univerzálny diaľkový ovládač Wechip W1 funguje ako myš, tzv. air mouse, ponúka základné ovládacie prvky a aj takmer plnohodnotnú klávesnicu. Dokonca je prítomná podpora pre Motion Sense, a to vďaka integrovanému 6-osovému gyroskopu. Táto technológia sa hodí napr. pri hraní hier.

Univerzálny ovládač Wechip W1

Cena: 9,57 € | Doručenie: Bez ďalších poplatkov

Pomocou Wechip W1 môžete bezdrôtovo ovládať televízor, set-top-box, počítač alebo pokojne projektor. Malý prijímač signálu stačí vložiť do USB portu podobne, ako pri bezdrôtových myšiach k PC. Podporované sú operačné systémy Windows, Linux a pochopiteľne Android.

dialkove

Ovládač je vyhotovený z kombinácie plastu a silikónu v ergonomickom tvare pre pohodlné uchopenie. Váži len 86 gramov. Batérie sa v ovládači nevymieňajú. Pevne uložený akumulátor má kapacitu 300 mAh a nabíja sa cez microUSB konektor. Na jedno nabitie ale vydrží veľmi dlho.

Wechip W1

Wechip W1 funguje takmer okamžite. Stačí zapojiť USB prijímač, stlačiť tlačidlo pre spojenie a svoje zariadenie, napr. PC, okamžite ovládate pekne z diaľky. Dosah je limitovaný vzdialenosťou 10 metrov.

Wechip W1 stojí v aktuálnom bleskovom predaji e-shopu TomTop iba 9,57 €. Z viac ako 800 dostupných kusov je takmer 700 kusov už vypredaných. Zvýhodnená ponuka by mala platiť približne ešte jeden deň a nájdete ju TU.