Úvod Aplikácie Aj ty môžeš mať hudbou nabitý Deezer Premium: Aktivuj si ho na...

Aj ty môžeš mať hudbou nabitý Deezer Premium: Aktivuj si ho na tri mesiace iba za 0,99 €!

0
deezer

Hudobná služba Deezer vyrukovala so skutočne príťažlivou ponukou. Iba za 0,99 € môžete využívať prémiový účet po dobu celých troch mesiacov. Táto hudobná služba je populárna hlavne v Európe.

Deezer síce nie je tak na očiach ako Spotify, no napriek tomu túto službu aktívne využíva asi 14 miliónov poslucháčov, obsahuje viac ako 50 miliónov skladieb a asi 100 miliónov playlistov.

Deezer Premium má nesporné výhody. Hudbu budete počúvať bez reklám, bez akýchkoľvek obmedzení a dokonca aj offline. V službe nájdete exkluzívny obsah a skladby či albumy je často možné počúvať v krátkom predstihu pred oficiálnym vydaním.

Deezer Premium

Ako si aktivovať Deezer Premium za 0,99 €? Stačí kliknúť SEM, z ponuky zvoliť Vyskúšaj Deezer Premium a prihlásiť sa napr. svojím kontom Google. Po uplynutí trojmesačnej skúšobnej doby bude účtovaný štandardný mesačný poplatok 5,99 €.

deezer premium
Mobilná aplikácia Deezer

Keďže je ponuka neviazaná, pred ukončením lehoty Premium účet jednoducho deaktivujete. Ak vás služba osloví, môžete pochopiteľne pokračovať ďalej za štandardných podmienok.

Deezer má aj niečo pre náročnejších. Deezer HiFi ponúka stream originálnych verzií skladieb pred kompresiou v extra vysokej kvalite 16 bits / 44,1 kHz FLAC.

Táto služba ale stojí 11,99 € mesačne, dostupná je iba cez PC a žiadna akcia sa na ňu momentálne nevzťahuje. Teda, ak opomenieme 30-dňové bezplatné skúšobné obdobie.

Aplikácie