Úvod Výrobcovia Samsung Animácia z Android 9 Pie zrejme prezradila dizajn Samsung Galaxy S10. Bude...

Animácia z Android 9 Pie zrejme prezradila dizajn Samsung Galaxy S10. Bude bez rámikov

0

Vyzerá to tak, že nadchádzajúca vlajková loď z dielne juhokórejského výrobcu spotrebnej elektroniky ponúkne displej cez celú jej prednú stranu. Naznačuje to čerstvo odhalená animácia z operačného systému Android 9 Pie s najnovšou verziou nadstavby Samsung Experience, kde je vraj vidieť časť z Galaxy S10.

Tá je prítomná v momentálne testovanej beta verzii pre smartfón Galaxy Note 9. A to tam, kde má používateľ k dispozícii nočný režim, ktorý prepne používateľské prostredie do tmavých farieb. To podstatné tu ale je, že každá jedna beta verzia zakaždým zobrazovala nadchádzajúci high-end smartfón, nie niektorý z tých súčasných. Čo to teda znamená?

Znamená to, že ide s celkom slušnou pravdepodobnosťou o nadchádzajúci Samsung Galaxy S10. Konštrukcii v animácii predsa chýba výrez vrátane hrubých rámikov. Všetko teda nasvedčuje tomu, že sa pozeráme na vrchnú časť tohto zatiaľ ešte nepredstaveného zariadenia.

Novinku uvidíme koncom februára a popri nej sa podľa všetkého dočkáme i ďalších dvoch modelov. Jedným bude verzia s väčšou uhlopriečkou, druhým zase verzia s dlhšie sľubovanou skladacou konštrukciou a 5G konektivitou.