Úvod Zariadenia Osviež svoju izbu: Toto Xiaomi svetlo vyzerá fantasticky a stojí prekvapivo málo!

Osviež svoju izbu: Toto Xiaomi svetlo vyzerá fantasticky a stojí prekvapivo málo!

Perfektná súčasť akejkoľvek domácnosti.

0

Ak ti nestačí tradičné stropné osvetlenie a obzeráš sa po niečom, čo dokáže ešte viac, tak pre teba máme jeden skvelý tip. Tento kúsok priamo z portfólia spoločnosti Xiaomi má všetko na to, aby mohol komunikovať so smartfónom, ktorý využíva ako diaľkové ovládanie.

Xiaomi stropné svetlo

Cena: 132 €

Používateľ si priamo v mobilnej aplikácii môže po úspešnom spárovaní cez Bluetooth alebo WiFi manuálne meniť intenzitu svietenia, farbu alebo aktivovať takzvaný nočný režim (od 1 do 120 lúmenov). Keď tak spraví, od toho momentu bude v izbe taká atmosféra, aby sa mu pri nej čo najlepšie zaspávalo. Má tam k dispozícii jednoducho všetko, čo i potrebuje.

Svetlo od Xiaomi tvorí až 120 LEDiek (od 300 do 3 000 lúmenov) a svetlá konštrukcia z hliníku aj plexiskla, vrátane minimalistického dizajnu. Keď ho teda zavesíte na strop, bude vyzerať poriadne chrumkavo. Chráni ho navyše certifikácia podľa normy IP50, a to znamená, že by sa do jeho útrob nemal dostať prach a ani hmyz.

Stropné LED svetlo vyrába pod značkou čínskeho jabĺčka spoločnosť Yeelight a momentálne je v dočasnej zľave. Ak teda nebudete príliš dlho otáľať, viete ušetriť celkom slušnú kôpku peňazí. Prvých 200 kusov je totiž k dispozícii iba za 132 eur. Akcia trvá buď do vypredania zľavnených zásob alebo do konca tohto týždňa.