Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Mi MIX 3 bude delo: Ponúkne 5G aj 10 GB operačnú...

Xiaomi Mi MIX 3 bude delo: Ponúkne 5G aj 10 GB operačnú pamäť!

0
Predchodca Xiaomi Mi Mix 2

Nadchádzajúci kúsok z dielne čínskeho jabĺčka nám opäť poodhalil svoju hardvérovú výbavu. Len chvíľu po tom, čo sa začali internetom šíriť informácie o 5G konektivite, prišla na rad ďalšia časť skladačky. Vďaka nej vieme už aj to, že Xiaomi Mi MIX 3 ponúkne gigantickú operačnú pamäť.

Vyplýva to z informácií, ktoré opäť pochádzajú z čínskych sociálnych sietí. Na Weibo, čo je obdoba nášho Facebooku, bol zverejnený oficiálne vyzerajúci reklamný plagát, kde máme príležitosť vidieť kombináciu čísla 10 s veľkými písmenami G aj B. Z toho možno pomerne jednoducho vydedukovať, že Android smartfón dostane až 10 GB RAM.

@Weibo

Zároveň však došlo k potvrdeniu, že pôjde o prvý kúsok s 5G konektivitou na svete. Aj za týmto tvrdením stojí reklamný plagát priamo od spoločnosti Xiaomi, tentokrát však v Španielčine.

Na oboch je okrem iného vidieť i displej bez rámikov vrátane niečoho, čo možno prirovnať k vysúvaciemu mechanizmu. Keďže okolo displeja Mi MIX 3 nebude takmer žiadna konštrukcia, výrobca musel nájsť alternatívne miesto pre selfie fotoaparát a senzory. Podobný typ konštrukcie mu preto pomôže vyriešiť hneď viacero problémov.

K predstaveniu avizovanej Android novinky dôjde už o pár dní. Stane sa tak 25. októbra.