xiaomi mi mix 2S

Super rýchle doručenie a výborná cena sa netýka len dostupnejšieho zariadenia Xiaomi Mi A2, ale tiež rozhodne vybavenejšieho súrodenca Xiaomi Mi Mix 2S. Jedinečný model bez rámikov je v 28-percentnej zľave.

Xiaomi Mi Mix pred pár rokmi prekvapil, keď ukázal prevedenie s dovtedy nevídane štíhlymi rámikmi. Všetky ďalšie generácie na toto prevedenie nadväzujú a platí to aj o nástupcovi Mi Mix 3, ktorý bude predstavený onedlho.

Xiaomi Mi Mix 2S je určený náročnejším užívateľom, ktorí zužitkujú výkon vrcholového čipsetu Snapdragon 845. Rovnako vlajková je aj kapacita operačnej pamäte, ktorá má 6 GB. Stačiť musí 64 GB úložný priestor.

Ojedinelý vzhľad dotvára hlavne 5,99-palcová obrazovka s rozlíšením 2160 x 1080 pixelov, ktorá nemá žiadny zárez, iba tenké postranné rámiky. Zostala len brada, v ktorej je netradične umiestnená predná 5 Mpx kamera.

Xiaomi Mi Mix 2S
Xiaomi Mi Mix 2S

Xiaomi Mi Mix 2S

Cena: 391,50 € | Zrýchlené doručenie: 2-5 dní

Zaujímavejšie to je na zadnej strane, kde sa nachádzajú rovno dva výkonné 12 Mpx obrazové snímače výrobcu Sony. 4-osová optická stabilizácia, PDAF ostrenie, pixely veľké 1.4µm alebo dvojnásobné priblíženie bez straty kvality vyniesli zaradeniu hodnotenie 101 bodov v uznávanom rebríčku DxOMark.

xiaomi mi mix 2S

3400 mAh batériu je možné dobíjať bezdrôtovo výkonom 7,5W. Zariadenie ale nabijete rýchlejšie pomocou bežnej USB C metódy. Chýba tiež 3,5 mm audio rozhranie, čo vyrieši pribalená redukcia. Priamo v balení sa nachádza aj kryt.

Bleskový predaj pre Xiaomi Mi Mix 2S udal cenu, ktorá podliezla štyri stovky – 391,50 €. Lákavé je tiež rýchle doručenie za 5,11 €, ktoré trvá iba 2-5 dní. Zatiaľ je predaných len 16 kusov (v tomto čase), no dostupný počet zariadení je obmedzený.

Všetky potrebné detaily nájdete na webe predajcu GearBest.