Možno si nedávno zaregistroval správu o novom produkte od Xiaomi, ktorý sa akosi vymyká ich bežnému sortimentu. Hovoríme o novej zimnej bunde, ktorá na prvý pohľad vyzerá obyčajne, no vnútri skrýva prekvapenie.

Vybavená je niekoľkými ohrievačmi, ktoré poháňa power banka. V praxi to znamená, že v zime ti stačí vyjsť von len v tričku a bunde a bude ti „tak akurát“ teplo.

Zimná bunda Xiaomi 90FUN

Cena: 94,83 € | Kupón: IT$AP092601

Bunda je vďaka certifikácii IPX7 odolná voči kvapkám vody alebo vločkám snehu. To je samozrejme dobre, keďže bunda musí chrániť elektroniku vo vnútri. V Xiaomi však mysleli aj na najhorší scenár, preto riadiacu jednotku vybavili ochranným mechanizmom, ktorý zabráni skratovaniu. Okrem toho, vyhrievanie sa automaticky vypne hneď ako senzor zistí, že je v bunde dosť vysoká teplota.

Bunda je však navrhnutá tak, aby sama o sebe izolovala čo najlepšie. Dôkazom je jej páperové vnútro, ktoré využívajú azda všetci lepší výrobcovia zimného oblečenia.

V prípade, ak by ste o bundu mali záujem (nečudujeme sa, sami o nej rozmýšľame), dostupná je z obchodu GearBest, ktorý ju zaradil do predobjednávok. Bežne stojí 120,93 €, no vďaka kupónu IT$AP092601 ju môžeš mať za 94,83 €. Ide o slušnú, 22 % zľavu. Pri poštovnom treba už tradične vybrať „EU Priority Line,“ čo zaručí, že za doručenie už nebudeš doplácať žiadne ďalšie doplatky.