Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Black Shark je opäť lacnejší: Nekompromisné hráčske delo kúpiš už za...

Xiaomi Black Shark je opäť lacnejší: Nekompromisné hráčske delo kúpiš už za 404 €!

Potrebuješ telefón s poriadnym výkonom? Xiaomi Black Shark je nekompromisný.

2
Xiaomi Black Shark
Xiaomi Black Shark

Začiatkom roka čínske Xiaomi predstavilo výnimočný a výkonný smartfón, ktorý je špeciálne určený hráčom mobilných hier. Netradičný dizajn a konštrukcia je prispôsobená zameraniu.

Xiaomi Black Shark (GLOBAL)

Cena: 404,80 € | Kupón: GBSA2750

Xiaomi Black Shark sa chváli jedinečným vodným chladením, ktoré príde vhod pri maximálnom vyťažení čipsetu Snapdragon 845 s najvyšším taktom 2,8 GHz. Asistuje mu grafika Adreno 630 a 6 GB, poprípade až 8 GB operačnej pamäte.

Zážitok z hrania umocní zvuk šíriaci sa zo stereo reproduktorov, ako aj citlivý displej s 5,99-palcovou uhlopriečkou a rozlíšením 2160 × 1080 bodov (18:9). Hranie hier je náročné na spotrebu energie a preto sa v útrobách nachádza pomerne veľká 4000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním cez USB C.

Xiaomi Black Shark
Vodné chladenie v útrobách zariadenia

Aj keď je Xiaomi Black Shark hráčsky smartfón, osvedčiť sa musí aj pri bežnom užívaní. Nechýba tak duálny fotoaparát s rozlíšením 20 Mpx + 12 Mpx, ktorý sa pýši svetelnosťou f/1.75 a režimom pre zhotovenie vkusných portrétov. Prednú stranu dotvára 20 Mpx selfie kamera so svetelnosťou f/2.2.

Oficiálna čínska cena, ktorá bola známa hneď po predstavení, vyzerala veľmi príťažlivo. Je vždy ale o niečo nižšia ako tá európska, no napriek tomu je stále dobrá. Obzvlášť, ak môžete ešte pár eur ušetriť.

O čerstvej skladovej dostupnosti smartfónu Xiaomi Black Shark informuje online shop GearBest, ktorý v zľave ponúka verziu so 6 GB RAM. Vďaka nášmu kupónu GBSA2750 môže byť tvoj za 404,80 €. Pripočítaj k tomu poštovné 21 centov a za 405 € ti príde domov bez nutnosti doplácať DPH.