Úvod Výrobcovia Oukitel Nová vlajková loď na ceste: Oukitel U23 zaujme krásnym dizajnom a slušným...

Nová vlajková loď na ceste: Oukitel U23 zaujme krásnym dizajnom a slušným výkonom

Tlačová správa.

0

Už tento týždeň sa v Hongkongu uskutoční Global Sources Electronics Show 2018, na ktorom nebude chýbať ani nám dobre známy výrobca Oukitel. Ten na výstave predvedie nielen telefóny, ktoré boli predstavené tento rok, ale aj novinky, ktoré plánuje uvoľniť v nasledujúcich mesiacoch.

Medzi prichádzajúce novinky patrí aj Oukitel U23 s konfiguráciami vlajkovej lodi a krásnym dizajnom.

Novinka bude vybavená výkonným procesorom Helio P23 s ôsmimi jadrami o takte 2,0 GHz, ktorému bude asistovať 6 GB operačná pamäť a 64 GB úložisko. V kombinácii s OS Android 8.1 by malo ísť o skutočne výkonný kúsok, s ktorým bude radosť pracovať.

Ďalšia vlajková loď s farebným gradientom

Okrem slušného výkonu zaujme Oukitel U23 aj svojím atraktívnym dizajnom. Farebný prechod na zadnej strane zariadenia si obľúbilo množstvo výrobcov a Oukitel nie je výnimkou. Farebný gradient prechádza z fialových do modrých odtieňov, a tak pri natáčaní zariadenia z rôznych uhlov uvidíte vždy iné farebné divadlo. Prednú stranu zas vypĺňa 6,18-palcový FullHD+ displej s úzkym pomerom strán 18:9. Výrez samozrejme nesmie chýbať.

Oukitel U23 by mal tiež podporovať bezdrôtové nabíjanie, čo je na smartfóny z rovnakej skupiny celkom nezvyčajné a tým aj lákavejšie. Novinka bude predstavená na vyššie uvedenej udalosti už tento týždeň. Detaily sa teda dozvieme už čoskoro.