Ako sme informovali v predošlom článku, mnohých ľudí zaujímajú unikátne smartfóny, ako napríklad Ulefone Armor 3T, ktorý v sebe nesie funkcionalitu skutočnej vysielačky. Telefón, ktorý sa pri takejto funkcii rýchlo vybije je však na nič. Ako dlho teda vydrží na jedno nabitie?

Ako môžete vidieť, Ulefone Armor 3T mal pred testom 71 % batérie. Po hodine nepretržitého využívania funkcie vysielačky alebo analógového intercomu, ako to Ulefone nazýva, klesla batéria len na 65 %. To je veľmi slušné na to, že pri teste bol zapnutý displej.

Ulefone Armor 3T je novým obrneným smartfónom disponujúcim certifikáciami IP68/IP69K a MIL-STD-810G. Okrem poriadnej odolnosti a funkcie vysielačky sa môžeš tešiť na duálny reproduktor, 10 300 mAh batériu, 21 Mpx zadný a 13 Mpx predný fotoaparát, snímač odtlačkov prstov, skener tváre, plnú podporu 4GAndroid 8.1 Oreo a oveľa viac.

Zariadenie poháňa osemjadrový procesor Helio P23 a 4 GB operačnej pamäte RAM. Nechýba ani 64 GB úložisko, 5,7-palcový FHD+ displej, NFC, rýchlonabíjanie a oveľa, oveľa viac.

Ak sa ti zapáčil, teraz máš možnosť objednať si ho s výraznou, až 30 % zľavou. Dostupný je zo štartovača Indiegogo za cenu 299 dolárov (258,60 €). Táto cena neskôr porastie na 429 dolárov (371 €).