Pre aktívnych ľudí, ktorí si často vychutnávajú outdoorové dobrodružstvá, je v mnohých prípadoch funkcia GPS veľmi dôležitá. Samozrejme, mám na mysli naozaj dobre fungujúcu GPS. Smartfón Ulefone Armor 3T našťastie touto spoľahlivou funkciou disponuje.

Pre skutočnú spoľahlivosť v teréne bol tento kúsok vybavený aj certifikáciou odolnosti IP68/IP69K a armádnym štandardom MIL-STD-810G. Čo však tá spomínaná navigácia? Funguje naozaj spoľahlivo? Ako odpoveď na túto otázku si výrobca pripravil video, ktoré túto funkciu názorne demonštruje.

Ulefone Armor 3T je spoľahlivým zariadením pre tých, ktorí trávia čas vo vonkajšom prostredí, v nie vždy prívetivých podmienkach. Smartfón je teda odolný voči prachu, vode či nechceným pádom, a to naozaj spoľahlivo. Okrem toho je vybavený výkonným procesorom Helio P23, 4 GB operačnou pamäťou či 64 GB úložiskom. Vhodného spoločníka do terénu z neho robí tiež obrovská 10 300 mAh batéria.

Čo sa týka fotoaparátov, Ulefone Armor 3T dostal do vienka primárny snímač od SONY s 21 Mpx rozlíšením a prednú kameru s 13 Mpx snímačom. Nechýba ani čítačka odtlačkov prstov, skener tváre, NFC, Google Pay či Android 8.1 Oreo. Najväčšou zvláštnosťou je však funkcia, ktorá váš smartfón razom premení na vysielačku.

Ulefone Armor 3T je aktuálne k dispozícii prostredníctvom predobjednávok na Indiegogo do konca tohto týždňa. Potom sa jeho cena zvýši na 369 dolárov.

Ak vás táto odolná novinka oslovila, je nutné pripomenúť nariadenia Úradu pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb, o ktorých sme vás informovali v minulom článku.

Ulefone Armor 3T má tiež aj súrodenca, s ktorým zdieľa rovnaké špecifikácie, okrem spomínanej vysielačky. Jeho názov je Ulefone Armor 3 a nájdete ho pod týmto odkazom.

Ulefone Armor 3