Úvod Novinky VIDEO Dokáže pneumatika auta poškodiť telefón?

VIDEO Dokáže pneumatika auta poškodiť telefón?

0

Nový Ulefone Armor 3T patrí medzi najzaujímavejšie zariadenia tohto roka. Nielen, že ponúka obrnenú konštrukciu, vybavený je aj funkciou klasickej vysielačky s dosahom 7 až 10 km (bez hôr), resp. do 0,5 km v aute. Aký odolný však je?

Podarilo sa mu prežiť už niekoľko testov smrti, no tento určite patrí medzi tie extrémnejšie. Výrobca totiž tri kusy bez mihnutia brvou hodil pod auto a potom ich nechal niekoľkokrát prejsť. Takto to vyzeralo.

Aj napriek tomu, že auto telefóny rozhodne nešetrilo, ba dokonca sa telefóny medzi sebou dostali do takého uhla, že by ste čakali, že sa zlomia, všetko prežili. Je to vďaka kvalitnej konštrukcii disponujúcej certifikáciami IP68 a IP69K. Okrem toho tu je ešte jedna čerešnička na torte – armádna špecifikácia MIL-STD-810G.

Ulefone Armor 3T okrem toho ponúka 10 300 mAh Batériu, 4 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložisko. Čo sa fotoaparátov týka, spoľahnúť sa môžeš na 21 Mpx zadný a 8 Mpx predný senzor. Nechýba ani snímač odtlačkov prstov, funkcia odomknutia tvárou, NFC pre Google PayAndroid 8.1 Oreo.

Ulefone Armor 3T si môžeš objednať s 30 % zľavou priamo na Indiegogo.