Nájsť obrnený smartfón, ktorý by zároveň fungoval aj ako vysielačka, vôbec nie je ľahké. Vieme, že o takýto smartfón je záujem, keďže ste sa na niečo podobné pýtali už mnohí. Na trh momentálne prichádza zariadenie, ktoré to dokáže.

Ulefone Armor 3T sa v žiadnom prípade nemusíte „maznať“. Jeho konštrukcia prešla certifikáciou IP68 ako aj IP69K (horúca striekajúca voda) a zároveň disponuje armádnym štandardom MIL-STD-810G. Výrobca je na svoju novinku patrične hrdý, preto sa ju rozhodol otestovať v naozaj nehostinných podmienkach.

Čo sa funkcie vysielačky týka, Ulefone Armor 3T ponúka možnosť komunikácie v „offline prostredí“, ako napríklad na výletoch v horách alebo kdekoľvek inde. Dosah telefónu sa v režime vysielačky líši podľa toho, kde sa nachádzate.

Napríklad pri mori bez hôr navôkol je to 7 – 10 km, v mestskom prostredí je to 3 – 5 km a pri šoférovaní 0,5 – 3 km. Armor 3T funguje vo frekvenčnom rozsahu 400 – 470 MHz a dokáže komunikovať aj s inými zariadeniami, ktoré spadajú do tohto rozmedzia.

Okrem poriadnej odolnosti a funkcie vysielačky sa môžeš tešiť na duálny reproduktor, 10 300 mAh batériu, 21 Mpx zadný a 13 Mpx predný fotoaparát, snímač odtlačkov prstov, skener tváre, plnú podporu 4G, Android 8.1 Oreo a oveľa viac.

Zariadenie poháňa osemjadrový procesor Helio P234 GB operačnej pamäte RAM. Nechýba ani 64 GB úložisko, 5,7-palcový FHD+ displej, NFC, rýchlonabíjanie a oveľa, oveľa viac.

Ak sa ti telefón zapáčil, kúpiť si ho môžeš zo známeho štartovača Indiegogo, kde sa momentálne predáva za 299 dolárov (258,60 €). Na výber máš aj rôzne ďalšie balíčky, ako napríklad Ulefone Armor 3T s príslušenstvom alebo viac kusov za nižšiu cenu. Cena sa neskôr zdvihne na 429 dolárov za 1 kus.