Úvod Výrobcovia POCO Launcher sa už dá stiahnuť pre väčšinu smartfónov

POCO Launcher sa už dá stiahnuť pre väčšinu smartfónov

1

Spoločnosť Xiaomi pred nejakým časom predstavila pod svojou novou dcérskou značkou Pocophone F1 – na svoju cenu výnimočne vybavený smartfón, ktorý zaujal nejedného technologicky ladeného užívateľa.

Pocophone F1 je asi najlacnejším zariadením na trhu, ktoré poháňa vlajkový čipset Snapdragon 845. Na smartfón sme sa pozreli aj my a recenziu spolu s videom nájdete TU.

Pocophone F1 je mimoriadne rýchlym zariadením, pod čo sa nepodpisuje len vysoký výkon, ale aj optimalizovaný spúšťač užívateľského prostredia. Oproti dvornému MIUI je tento spúšťač podstatne jednoduchší.

poco launcher
POCO Launcher

Výrobca sa napríklad zbavil zbytočných animácií v prostredí a ďalších prvkov, vďaka čomu je POCO Launcher veľmi prehľadný a jednoduchý na užívanie. Všetky aplikácie sa sústreďujú do zásobníka, pričom sú automaticky radené do tematických kategórií. Prehľadné riešenie si obľúbite.

poco launcher
POCO Launcher

Praktický je panel vyhľadávania aplikácií, ktorý sa nachádza v spodnej časti užívateľského prostredia. Hlavne majitelia väčších obrazoviek takéto umiestnenie ocenia. POCO Launcher ponúka minimum nastavení, pomocou ktorých si môžete zvoliť vlastnú sadu ikon pre aplikácie, rozloženie obrazovky alebo upraviť pár ďalších prvkov.

Spúšťač z Pocophone F1 už nie je v beta verzii. Stiahnuť si ho môže v podstate každý, kto vlastní smartfón s OS Android 5.0 Lollipop alebo novším. Minimálne za vyskúšanie tento spúšťač stojí.

Do Google Play vás presmeruje tento odkaz.