Úvod Oukitel Oukitel WP1 Oukitel WP1 potrápili: 8 testov odolnosti voči vode!

Oukitel WP1 potrápili: 8 testov odolnosti voči vode!

Jeden veľmi, veľmi odolný smartfón.

0

Smartfóny Oukitel sú medzi ľuďmi obľúbené hlavne vďaka tomu, že sú skutočne odolné a aj kvôli tomu, že majú veľkú batériu. Najnovší model, Oukitel WP1 kombinuje všetky kladné stránky a skúsenosti výrobcu.

Ponúka totiž 5 000 mAh batériu a odolnosť voči vode, prachu a pádom. Inžinieri Oukitelu sa chceli presvedčiť, že odviedli dobrú prácu, a tak sa rozhodli, že novinku poriadne otestujú.

Oukitel WP1 prežil vhodenie do rôznych typov kvapalín, a to napríklad oleja, sójovej omáčky, octu, vína, koly, mlieka, kávy či čistiaceho prostriedku. Zariadenie dokázalo odolať všetkým z nich, a to bez toho aby sa „zapotilo“. Môže za to certifikácia IP68, ktorá zaručuje, že telefón zvládne ponorenie do hĺbky 1,5 metra po dobu 30 minút.

Zariadenie ponúka 5,5-palcový displej, osemjadrový procesor MediaTek MT6763 s jadrami o takte 2.0 GHz, 4 GB operačnej pamäte RAM, Android 8.1 Oreo a spomínanú 5 000 mAh batériu s rýchlonabíjaním (9V/2A). To ale nie je všetko. Ako vôbec prvý smartfón od Oukitel sa WP1 dokáže nabíjať aj bezdrôtovo a to až s výkonom 10 W.