Úvod OnePlus OnePlus 6T OnePlus 6T na detailných záberoch: Potvrdil sa výrez v tvare kvapky!

OnePlus 6T na detailných záberoch: Potvrdil sa výrez v tvare kvapky!

0

OnePlus 6T ako vlajková loď za rozumné peniaze bude predstavená 17. októbra. Do súčasnosti sme poznali niekoľko potvrdených podrobností a aktuálne k nim môžeme prihodiť aj dizajn.

Je isté, že OnePlus 6T prevezme dizajn modelu Oppo R17 Pro. Aspoň čo sa prednej časti zariadenia týka. Oficiálne propagačné fotografie novinky exkluzívne zverejnil spoľahlivý Roland Quandt z nemeckého technologického webu WinFuture.

oneplus 6T
Roland Quandt, winfuture.de

Podľa neho si aj tento rok budeme môcť vybrať (minimálne) z dvoch povrchových úprav. Tmavé sklo na zadnej strane bude môcť byť lesklé ako zrkadlo alebo naopak matné, ktoré môže byť príjemnejšie na dotyk a nebude zachytávať odtlačky prstov. O špeciálnej bielo-zlatej verzii po vzore súčasnej generácie reč nebola.

oneplus 6T
Roland Quandt, winfuture.de

OnePlus 6T bude inak poháňať Snapdragon 845, 6/8 GB operačná pamäť, 128 GB úložisko alebo väčší OLED displej s uhlopriečkou 6,4-palca. Poteší objemnejšia 3700 mAh batéria, najnovší Android 9.0 Pie, snímač odtlačkov pod displejom a zamrzí absencia 3,5 mm rozhrania pre audio príslušenstvo.

Spolu s OnePlus 6T budú predstavené nové slúchadlá OnePlus Bullets, pri ktorých 3,5 mm jack nahradí USB C. Stáť by mali ako pôvodná verzia, čiže približne 20 EUR.