Úvod Výrobcovia Motorola Motorola One oficiálne: Takáto je cena a dostupnosť na Slovensku

Motorola One oficiálne: Takáto je cena a dostupnosť na Slovensku

0
Foto: Marek Urban, TECHBYTE

Spoločnosť Motorola uviedla na slovenský trh štýlový a inteligentný smartfón strednej triedy Motorola One, ktorý bol premiérovo predstavený na septembrovom technologickom podujatí IFA 2018.

Motorola One vás podľa slov spoločnosti s ľahkosťou prevedie všetkými neočakávanými životnými momentmi spolu s najnovšími službami spoločnosti Google.

Motorola One patrí do klubu zariadení Android One, čiže prichádza s tým najčistejším užívateľským zážitkom z operačného systému Android. Výrobca garantuje bezpečnostné aktualizácie po dobu troch rokov.

motorola one
FOTO: Marek Urban

V zariadení tak nájdete Google asistenta, inteligentný fotoaparát Google Lens, bezplatný neobmedzený priestor v službe Google Fotky alebo bezpečnostné riešenie Play Protect. Zariadenie poháňa Snapdragon 625, 4 GB RAM či 64 GB (rozšíriteľný) úložný priestor. Obsah zobrazí 5,9-palcový Max Vision HD+ displej.

motorola one
FOTO: Marek Urban

Motorola One v danej triede ďalej ponúka až neočakávane prémiové spracovanie, TurboPower nabíjanie (3000 mAh) alebo duálny fotoaparát s hĺbkovým snímaním a selektívnym zaostrením.

motorola one
FOTO: Marek Urban

Smartfón bude na našom trhu k dispozícii od 15. októbra 2018 v bielom a čiernom prevedení s maloobchodnou odporúčanou cenou 299 EUR. U vybraných predajcov ho však môžete získať už od akciových 249 EUR.

Novinku legendárnej značky, ktorá nedávno oslávila 90. narodeniny, zaradia do ponuky operátori O2 a TelekomMotorola One sa už nachádza v našich rukách a v najbližších týždňoch budeme zisťovať, ako sa používa v praxi.