Úvod Sociálne siete Koniec omylom: V aplikácii Messenger pribudne nová funkcia

Koniec omylom: V aplikácii Messenger pribudne nová funkcia

0
Facebook Messenger
© contently.com

Výsada Marka Zuckerberga by mala byť už onedlho prístupná i širokej verejnosti. Reč tu je o možnosti zrušiť odoslanie správy na sociálnej sieti Facebook, ktorú má momentálne k dispozícii iba jej zakladateľ.

Ako píše The Verge, vyplýva to z testovania novej funkcionality pre aplikáciu Messenger. Tá totiž dokáže presne tú istú mágiu, akú vie aj Mark. Zatiaľ však nevieme presne povedať, kedy ju hodlajú sprístupniť. Prvé zmienky o jej príchode pritom zazneli ešte v apríli.

Dostupné informácie navyše tvrdia, že možnosť zrušiť odoslanie správy dostane svoj pevne stanovený limit. Ak túto funkciu nevyužijeme napríklad do 1 minúty od odoslania, tak už nebude viac prístupná. O ako dlhý čas ale pôjde, tiež nevieme. Gmail na to stanovil 30 sekúnd.

Jane Manchun Wong / Twitter via The Verge

Rozdiel medzi vymazaním odoslaním správy a zrušením jej odoslanie tkvie v tom, že v prvom príde ju prestane vidieť iba odosielateľ, nie ten, kto ju od neho prijal. Ak však zrušíme odoslanie, tak správu prestanú od toho momentu vidieť obe strany konverzácie.