Úvod Zariadenia Nahrávaj dianie v premávke výbornou kamerou, ktorá teraz stojí menej ako 30...

Nahrávaj dianie v premávke výbornou kamerou, ktorá teraz stojí menej ako 30 EUR!

Praktické zariadenie.

7
kkmoon

Segment s palubnými kamerami do auta sa rozrástol o nového člena značky KKMOON, ktorý má hneď niekoľko objektívov a ponúka vysokú kvalitu záznamu. Udalosti na vašich cestách vozidlom zaznamená dôkladne.

KKMOON nenahráva iba dianie pred vozidlom, ako je pri tomto type zariadení bežné. Na zadnej strane kamery sa nachádza dodatočný objektív pre snímanie interiéru a externý modul, ktorý môžete umiestniť za zadné okno.

Na jednej veľkej obrazovke s uhlopriečkou 4″ tak toho v reálnom čase môžete vidieť oveľa viac. Zaznamenané videá dobre poslúžia ako dôkaz pri prípadnej škodovej udalosti. Predná kamera má 170-stupňové zorné pole, čiže jej neunikne skutočne nič ani po krajniciach.

kkmoon

Palubná kamera KKMOON

Cena: 26,55 €Kupón: UU5571

Palubná kamera KKMOON tiež obsahuje mikrofón, senzor pohybu, presvetlí obraz pri snímaní v noci a fungovať dokáže aj na 320 mAh batériu. Inak ale musí byť zapojená k obvyklému zdroju priamo vo vozidle.

palubna kamera

Ako úložný priestor pre videá poslúži maximálne 32 GB pamäťová karta, ktorú treba dodatočne dokúpiť. Ide však o cenovo nenáročnú položku. Pre čo najlepšie výsledky je potrebné kameru pripevniť na čelo predného okna, pričom montáž zvládne aj úplný laik. Všetko potrebné sa nachádza priamo v balení.

Túto palubnú kameru za veľmi priaznivú cenu aktuálne ponúka e-shop Cafago, a to za dočasných 25,55 EUR. Na doručenie kamery treba počkať asi dva-tri týždne, no pomer medzi výbavou a cenou je ideálny. Počkať sa oplatí. Šikovného pomocníka do auta nájdete na stránke predajcu.