Úvod Výrobcovia Google Google Pixel 3 XL má podľa hodnotenia expertov jeden z najlepších displejov

Google Pixel 3 XL má podľa hodnotenia expertov jeden z najlepších displejov

5

Odborníci z laboratórií spoločnosti DisplayMate sa pozreli na kvalitu zobrazovacieho panela prednedávnom predstaveného vlajkového smartfónu Google Pixel 3 XL a chválou nešetria. Najvyššie hodnotenie A+ hovorí za všetko.

Spoločnosť DisplayMate pracuje na optimalizácii, kalibrácii a testovaní snáď všetkých druhov obrazoviek na úrovni priemyselných štandardov. Odborníci najvyššie hodnotenie A+ neudelili po prvýkrát.

Ako najlepší už ohodnotili zobrazovací panel špičkových smartfónov Apple iPhone X alebo Samsung Galaxy Note 9. Tieto obrazovky svojim užívateľom poskytujú tú najlepšiu zobrazovaciu kvalitu kombinovanú s najvyššou presnosťou farieb.

google pixel 3 XL
Google Pixel 3 XL

Na podrobnú správu z testovania obrazovky modelu Google Pixel 3 XL si musíme počkať. Verdikt autori predbežne zverejnili na sociálnej sieti Twitter. Zatiaľ je záhadou, kto výborný OLED displej pre Pixel 3 XL vlastne vyrobil.

Pre vlaňajšiu generáciu dodával OLED displeje kórejský výrobca LG. Prvá várka zariadení bola minulý rok kritizovaná kvôli modrému odtieňu obrazovky a nevýrazným farbám. Google sa vtedy tento problém pokúsil vyriešiť aktualizáciou, ktorá ho však riešila iba sčasti.

Tento rok sa podobné problémy našťastie neobjavili. Podrobnosti o súrodencoch Google Pixel 3 a Pixel 3 XL nájdete v nedávnom článku z oficiálneho predstavenia.