Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Mi Mix 3 bude delo: Ponúkne nádherný displej bez výrezu, príde...

Xiaomi Mi Mix 3 bude delo: Ponúkne nádherný displej bez výrezu, príde čoskoro!

4

Prezident spoločnosti Xiaomi Lin Bin zverejnil na čínskej sociálnej sieti render zariadenia aj s poznámkou o októbrovom predstavení. Nie je ťažké rozpoznať, že ide o novú generáciu impozantného modelu Xiaomi Mi Mix 3.

Zdá sa, že výrobca nakoniec vyrieši komplikácie ohľadom prednej kamery. Tá jediná bráni vytvoreniu konštrukcie s neexistujúcimi postrannými rámikmi, čo konkurencia vyriešila netradične.

Oppo ukryl prednú kameru svojho modelu Find X do výsuvnej konštrukcie, Vivo pre zmenu kameru uložil do malého modulu, ktorý sa vysúva priamo z tela smartfónu. Veľmi podobný spôsob zrejme použije aj Xiaomi.

Oppo aj Vivo vysunú fotoaparát automaticky, napr. pri otvorení aplikácie fotoaparátu alebo pri rozsvietení displeja pre potreby autentifikácie pomocou rozpoznávania tváre. Páčilo by sa nám aj čisto manuálne vysúvanie, pri ktorom si okamžite spomenieme na srdcovky Nokia 6280 alebo N95.

xiaomi mi mix 3
Lin Bin / Weibo

Xiaomi Mi Mix 3 bude určite impozantný tak ako každá jeho generácia. Vlajkové komponenty sú v tejto triede samozrejmosťou, to isté bude platiť aj fotoaparátoch a dúfame, že Xiaomi pri tejto generácii siahne po OLED obrazovke.

Na ďalšie podrobnosti a prípadne fotografie si musíme počkať. Sociálna sieť Weibo by ale sklamať nemala a istotne sa na nej do oficiálneho predstavenia ešte niečo objaví.