Úvod Novinky Aktuálne Xiaomi Mi Mix 2S začína získavať aktualizáciu na Android 9 Pie!

Xiaomi Mi Mix 2S začína získavať aktualizáciu na Android 9 Pie!

0
Mi mIX 2s

Minulý týždeň sa na prvé Xiaomi smartfóny začala šíriť aktualizácia prinášajúca stabilnú verziu MIUI 10. Teraz to čínsky výrobca posúva o krôčik ďalej. Pre Mi Mix 2S si pripravil ďalšie prekvapenie. Po MIUI 10 naň v Číne posiela beta verziu Android 9 Pie.

Ako je možné vidieť zo screenshotov, ide o verziu MIUI 10 8.9.7, čo znamená, že ide o verziu zo 7. septembra 2018 určenú pre ľudí, ktorí sú ochotní žiť so systémom, v ktorom sa môžu nachádzať chyby, ktoré treba nahlásiť. Podľa ľudí, ktorí už novú verziu otestovali sa v nej nenachádzajú výrazné zmeny dizajnu. Samotný chod zariadenia je však rýchlejší a jemnejší. Opravené sú dokonca aj problémy s aplikáciou fotoaparátu.

Vzhľadom na to, že vývoj čínskej verzie ROM už nejaký ten čas beží, veríme, že na rad čoskoro príde globálna verzia. MIUI 10 príde na 28 rôznych Xiaomi smartfónov, z ktorých nie všetky získajú aj Android 9 Pie. V ňom sa nachádzajú zaujímavé nové funkcie ako napríklad digitálne zdravie, adaptívna batéria, lepšie notifikačné panely a prvky strojového učenia.