Úvod Výrobcovia Ulefone VIDEO: Tento telefón veselo fotil a natáčal video aj v 12 metrov hlbokej vode

VIDEO: Tento telefón veselo fotil a natáčal video aj v 12 metrov hlbokej vode

Toto je pekné delo!

0
Ulefone Armor 3T
Ulefone Armor 3T

Odolných smartfónov je na trhu niekoľko, no máloktorý z nich dokáže také husárske kúsky ako nový Ulefone Armor 3T, ktorý práve vstupuje do predobjednávkového obdobia. Zariadenie je odolné voči vode, prachu a pádom na zem.

Zaujímavosťou je aj fakt, že Armor 3T nemá len certifikáciu IP68 ale dokonca IP69K, čo je vôbec najvyšší stupeň ochrany. V čom je ale rozdiel? Zariadenie s certifikáciou IP69K dokáže odolať teplej tryskajúcej vode ako napríklad vode z WAPky. Ak by ani to nestačilo, skús si do rovnice pripočítať konštrukciu spĺňajúcu armádny štandard MIL-STD-810G a dostaneš telefón, ktorý prežije aj v takých podmienkach, v ktorých to ostatné vzdávajú.

Ulefone Armor 3T hravo prežil výlet do hĺbky 12 metrov, kde dokázal bez problémov fotiť a natáčať video. Veľmi pôsobivé na zariadenie, ktorého cena je v porovnaní s top modelmi podstatne nižšia. V jeho výbave sa okrem toho nachádza aj offline vysielačka, ktorá nespotrebováva predplatené minúty a funguje aj tam, kde nie je signál. Okrem toho sa môžeš spoľahnúť na obrovskú, 10 300 mAh batériu, 4 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB úložisko, 21 Mpx zadný a 8 Mpx predný fotoaparát, Face ID, snímač odtlačkov prstov, NFC a Android 8.1 Oreo.

Ak chceš telefón získať čo najlacnejšie, prejav záujem zadaním emailovej adresy na crowdfundingovom webe Indiegogo. Keď telefón vstúpi do predobjednávkového obdobia, dostaneš kupón na 30 % zľavu. Viac informácií nájdeš na webe výrobcu.