Úvod Samsung Samsung Galaxy S9 VIDEO: Takto vyzerá Android 9 Pie na Samsung Galaxy S9

VIDEO: Takto vyzerá Android 9 Pie na Samsung Galaxy S9

0

Len pred pár dňami sme vám dali vedieť o Android 9 Pie na Galaxy S9+. Dostupné boli screenshoty z používateľského prostredia, ktoré síce napovedali veľa, no nie celý príbeh. Včera sa na internet dostalo video od XDA-Developers, ktorí majú k dispozícii testovaciu verziu ešte novšej verzie.

Vo videu tak môžete vidieť Galaxy S9 od amerického operátora AT&T bežiaci na najnovšej verzii Android 9 Pie s používateľským rozhraním Samsung Experience 10.0. Video je to veľmi zaujímavé, keďže zmien je hneď niekoľko.

Vyzerá to tak, že Samsung konečne využije plný potenciál AMOLED displejov a celý telefón zahalí do čiernej témy, ktorá vyzerá elegantne a navyše šetrí batériu.

Rozdielne vyzerá uzamykacia obrazovka, rýchle nastavenia, plné nastavenia, aplikácie a v podstatne všetko, čo používate deň čo deň.

Jedna z najväčších zmien sa dotkla aplikácie fotoaparátu, ktorý má navigáciu pre prepínanie režimov na spodnej časti obrazovky. Bohužiaľ, zatiaľ to vyzerá tak, že už nebude možné režimy meniť potiahnutím prsta po obrazovke doľava alebo doprava, no to sa môže zmeniť.

Pozrite si celé video, je v ňom pekne vidieť nový dizajnový smer Samsungu. Keď si ho pozriete, dajte nám v ankete alebo diskusii nižšie vedieť, či ste so zmenami spokojní.