Úvod Tlačová správa Ulefone Armor 5 podstupuje ďalšie drastické testovanie odolnosti

Ulefone Armor 5 podstupuje ďalšie drastické testovanie odolnosti

0

Odkedy prišiel odolný Ulefone Armor 5 na trh, prešiel už mnohými testovaniami, ktorými chcela spoločnosť potvrdiť fakt, že je skutočne odolný a vydrží takmer všetko. Dokazovanie neuveriteľnej odolnosti však ešte ani zďaleka nekončí.

Tentokrát spoločnosť zverejnila video, v ktorom novinku doslova utopila v cemente.

Ulefone Armor 5 je prvým odolným smartfónom s notch displejom, no okrem toho disponuje aj pekným dizajnom a samozrejme spomínanou odolnosťou, o ktorej sa môžete presvedčiť aj vo videu vyššie.

Poďme sa však pozrieť na konkrétnejšie špecifikácie. Tento odolný kúsok je vybavený displejom s pomerom strán 18,9:9 a s certifikáciou odolnosti na úrovni IP68. V útrobách nájdete osemjadrový čip, ktorému asistuje 4 GB operačná pamäť a 64 GB úložisko.

Svoje zážitky (napríklad z turistiky v prírode) si môžete uchovať vďaka duálnej kamere s rozlíšením 16 Mpx + 5 Mpx. Selfie jednotka zas bola vybavená slušným 13 Mpx rozlíšením. Odolná je však nielen konštrukcia, ale aj batéria, ktorá v tomto prípade dosahuje kapacitu 5000 mAh. Nechýba, samozrejme, ani podpora rýchleho či bezdrôtového nabíjania, čítačka odtlačkov prstov, 4G konektivita, podpora NFC, Android Pay či Android 8.1 Oreo.

Ak sa vám Ulefone Armor 5 zapáčil, určite sa vám zapáči aj jeho cenovka. Robustný kúsok je totiž aktuálne k dispozícii za 194,99 dolárov (170,74 EUR).