Úvod Aplikácie Samsung Health 6.0 oficiálne: Takéto zmeny prináša!

Samsung Health 6.0 oficiálne: Takéto zmeny prináša!

1

Samsung prichádza s novou aktualizáciou pre svoju aplikáciu Health, ktorá obsahuje vylepšený dizajn a samozrejme aj niekoľko nových funkcií.

Jednou z najvýraznejších zmien je pravdepodobne zjednodušenie používateľského rozhrania. Všetky dôležité údaje a štatistiky na teba vyskočia hneď ako otvoríš aplikáciu.

Pridaj sa do komunity a zdieľaj svoje úspechy

Spolu so zjednodušeným rozhraním si však v novej verzii môžeš všimnúť aj zdokonalenú sekciu „Together“ (spoločne), ktorá ti umožní zdieľať rôzne videá a fitness míľniky s priateľmi či rodinou, a to priamo z aplikácie. Po novom sa taktiež môžeš pridať aj do rôznych komunít, s ktorými môžeš zdielať svoje úspechy a motivovať nimi ostatných členov a milovníkov zdravého životného štýlu.

FOTO: Samsung

Okamžitý prístup k informáciám

Sekcia „Discover“ (objav) sa taktiež môže tešiť novým vylepšeniam. Odteraz ti totiž ponúka bleskový prístup k článkom, aplikáciám a rôznym informáciám týkajúcich sa fitness. V tejto sekcii taktiež nájdeš aj rôzne recepty a odporúčania.

FOTO: Samsung

Výborné v kombinácii s Galaxy Watch

Ak si však chceš Samsung Health vychutnať naplno, odporúčame ti vyskúšať ju v kombinácii s populárnymi Galaxy Watch. Prostredníctvom týchto hodiniek (ale aj iných kompatibilných gadgetov) je aplikácia schopná sledovať až 39 rôznych činností.

Čo sa však zdravia ako takého týka, aplikácia ti ponúka možnosť poradiť sa s profesionálmi pomocou služby „Ask an Expert“ alebo sledovať podozrivé symptómy cez službu „Symptom Checker“. Tieto dve služby sú však zatiaľ dostupné len vo vybraných krajinách a len v niekoľkých jazykoch.