Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 a S8+ získavajú veľkú aktualizáciu. Toto prináša!

Samsung Galaxy S8 a S8+ získavajú veľkú aktualizáciu. Toto prináša!

1
Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Po tom, ako sa minulý týždeň objavila aktualizácia pre Samsung Galaxy Note 8, prichádzajú totožné vylepšenia aj do o niečo skôr predstavených vlajkových lodí, Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+.

Aktualizácia pre Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+ obsahuje hlavne septembrovú bezpečnostnú záplatu, ale aj nové možnosti pre snímanie super spomalených videí a emoji v rozšírenej realite.

Aktualizácia má približne 533 MB a šíri sa po Európe medzi tými verziami zariadení, ktoré poháňa čipset Exynos. Update sa šíri postupne v tzv. dávkach, čiže naň treba jednoducho ešte krátky čas počkať.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Super Slow-mo videá budú vo vlajkových lodiach z roku 2017 mierne okresané. Minulý týždeň nebolo úplne jasné, s akými parametrami môžeme počítať. Kým Samsung Galaxy S9 a S9+ snímajú video pri 960 PFS 0,2 sekundy, Galaxy Note 9 zvládne pri rovnakom snímkovaní záznam dlhý 0,4 sekundy.

Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+ si musia vystačiť s nižším snímkovaním 480 PFS pri HD 720p kvalite. 960 FPS to síce nie je, ale pre pekne spomalené zbery by to malo stačiť.