Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy S10 by mal dostať ten najlepší snímač odtlačkov priamo v...

Samsung Galaxy S10 by mal dostať ten najlepší snímač odtlačkov priamo v displeji

0

Samsung Galaxy S10 je ešte veľmi, veľmi ďaleko, no informácie, že bude vybavený snímačom odtlačkov prstov priamo v displeji, prichádzajú z každej strany.

Samsung Galaxy S10 bude v budúcom roku nesmierne horúcim modelom. Výročná desiata generácia musí byť výnimočná. A výnimočný zrejme bude aj spomínaný snímač odtlačkov v obrazovke.

Informuje o tom juhokórejské médium ET News v znení serveru Sammobile, ktoré sa už v minulosti postaralo o pár spoľahlivých technologických predpovedí.

Snímač odtlačkov mu dodá Qualcomm. Pôjde o ultrazvukový snímač tretej generácie, ktorý veľmi rýchly a hlavne presný. Snímanie odtlačkov cez obrazovku je vo všeobecnosti pomalšie v porovnaní so zaužívanými spôsobmi.

samsung galaxy S10
Jeen z odvážnejších konceptov pre Samsung Galaxy S10 / @VenyaGeskin1

Snímač 3. generácie túto skutočnosť zotrie a Samsung má byť vôbec prvým výrobcom, ktorý ho bude mať k dispozícii. Za zmienku tiež stojí dokonalejšia bezpečnosť. Impulz ultrazvukových vĺn zmapuje časť prsta oveľa podrobnejšie. Zaznamená póry alebo dokonca hĺbku jednotlivých vzorov.

Samsung Galaxy S10 ešte musí do oficiálneho odhalenia absolvovať dlhú cestu a všetky dostupné informácie sú predbežné. Patričná rezerva je teda na mieste.