Úvod Novinky Máš rád RETRO? Táto konzola ti ponúkne viac ako 600 hier za...

Máš rád RETRO? Táto konzola ti ponúkne viac ako 600 hier za 11 €!

0

Ak si pamätáš na legendárne herné konzoly od Nintenda alebo Segy a ich legendárne tituly, tak ťa teraz táto zľava nepochybne zaujme. Vďaka dočasne platiacej ponuke si môžeš zaobstarať parádne vyzerajúcu napodobneninu, v ktorej je predinštalovaných až cez 600 hier.

Netreba teda vyhadzovať absolútne žiadne dodatočné peniaze, aby si na nej mohol niečo hrať. Všetko, čo potrebuješ, nájdeš už v základnom balení. A to vrátane dvoch herných ovládačov so štýlovo hranatými krivkami, takže sa jeden ujde aj pre tvojho kamoša. Prepojenie s televízorom prebieha prostredníctvom tiež pribaleného AV káblu.

Zákazníci e-shopu Cafago majú na výber z dvoch rôznych napájacích adaptérov. Jeden z nich je vyrobený pre elektrické siete v USA, ten druhý zase pre siete v Európe. Tovar putuje až z čínskeho skladu, pričom dodanie trvá od 12 do 20 pracovných dní.

Základný dovoz ide na účet predajcu. Za ten najrýchlejší sa pripláca až 32 eur, čiže ide o takmer dvojnásobok sumy, ktorú si v rámci zľavy pýtajú za samotnú konzolu. Po použití špeciálneho akciového kupónu stojí dokonca ešte menej. Počas nákupu stačí iba do príslušného políčka vložiť PS1628 a jej cenovka následne klesne na neodolateľných 11,69 eur.

Viac informácií nájdeš priamo v ponuke vyššie spomínaného e-shopu Cafago.