Úvod Oukitel Oukitel C12 Pro Oukitel C12 Pro: Poznáme celú špecifikáciu, toto všetko ponúka!

Oukitel C12 Pro: Poznáme celú špecifikáciu, toto všetko ponúka!

Tlačová správa.

0
Oukitel C12 Pro

Žijeme v multimediálnej dobe, v ktorej veľkú časť dňa strávime sledovaním video obsahu. Aký telefón sa na takúto činnosť hodí najviac? No taký, ktorý má veľký displej, pochopiteľne. Oukitel len nedávno predstavil nový model, C12 Pro, ktorý disponuje 6,18-palcovým displejom s pomerom strán 19:9, ktorý je na túto úlohu priam stvorený.

Aj sám výrobca priznáva, že sa C12 Pro podobá na iPhone X od Apple, a to hlavne vďaka výrezu v hornej časti displeja a malej brade na jeho spodku. Novinka spadá do low-end spektra zariadenia. Poháňa ju štvorjadrový procesor MT6739 so štyrmi jadrami o takte 1.5 GHz, 2 GB RAM16 GB úložiska.

Najzaujímavejšie vyzerá práve horná časť displeja, kde sa nachádza výrez. Po jeho bokoch, ktoré sa často nazývajú „rohy“ alebo „uši“ sa nachádzajú notifikácie a informácie o zariadení. Nechýba samozrejme aktuálny čas, sila signálu a aktuálny stav batérie. Telefónu nechýba ani ďalšia výbava ako napríklad snímač odtlačkov prstov, dual SIM, 4G konektivita a viac.

Novinka v žiadnom prípade nie je pre ľudí, ktorí chcú mať k dispozícii jemný displej. Je skôr pre malých školákov, ktorí radi pozerajú videá na YouTube alebo pre starších ľudí, ktorí nepotrebujú extrémne výkonné zariadenie.

Oukitel C12 Pro: Špecifikácia

  • Displej: 6,18“, 996 x 480
  • Procesor: MT6739, 4 jadrá, 1.5 GHz
  • Pamäť: 2 GB RAM, 16 GB úložisko (rozšíriteľné o 64 GB)
  • Fotoaparáty: 8 Mpx + 2 Mpx vzadu, 5 Mpx vpredu
  • Batéria: 3 300 mAh
  • Rozmery: 155,7 x 76 x 9,7 mm
  • OS: Android 8.1 Oreo
  • Konektivita: 4G, Wi-Fi a/b/g/n, GPS, A-GPS, GLONASS, Bluetooth 4.2, microUSB, dualSIM

Ak ťa zaujíma cena, tak vedz, že tá bude extrémne nízka. Oukitel oznámil, že jeho plná suma bude len 77 €, no tú plánuje znížiť pre prilákanie pozornosti. Dostaneme sa na hranicu 50 €? Uvidíme, no vyzerá to veľmi zaujímavo.