Úvod Oukitel Oukitel C12 Pro Oukitel C12 Pro príde už čoskoro: Týchto 8 vecí o ňom musíš vedieť

Oukitel C12 Pro príde už čoskoro: Týchto 8 vecí o ňom musíš vedieť

Tlačová správa.

3
Oukitel C12 Pro
Oukitel C12 Pro

Ani sme sa nenazdali a polovica septembra je pred nami. Deti sú v škole, ľudia nabiehajú na pracovný režim a výrobcovia smartfónov pripravujú nové produkty. Jedným z nich je aj Oukitel, ktorý pracuje na novom modeli s označením C12 Pro.

Zariadenie disponuje veľkým 6,18-palcovým displejom s výrezom a krásnym uceleným dizajnom. Telefón je podľa slov výrobcu perfektne optimalizovaný a až po uši vybavený zaujímavými riešeniami, čo chce predstaviť v 8 bodoch.

Oukitel C12 Pro
Oukitel C12 Pro

#1 Nový pomer strán

C12 Pro disponuje displejom s pomerom strán 19:9, vďaka čomu je opäť o niečo vyšší, no hlavne užší. Drží sa tak pohodlnejšie a vyzerá elegantnejšie.

#2 Obrovská uhlopriečka

Zariadenie ponúka až 6,18-palcový panel, ktorý je priam určený pre ľudí, ktorí milujú pozeranie videí na YouTube, Netflixe alebo iných platformách. Hodí sa samozrejme aj na hranie hier, ktoré na ňom vyzerajú fantasticky.

#3 Batéria

Oukitel sa rozhodol, že C12 Pro vybaví rovnako veľkou batériou, aká sa nachádza aj v Galaxy S9. Ide o 3 300 mAh akumulátor, ktorý zariadenie vydrží poháňať celý pracovný deň.

#4 Fotoaparáty

Na zadnej strane novinky nájdeš duálny fotoaparát pozostávajúci z 8 Mpx a 2 Mpx senzorov. Na prednej strane sa zas nachádza 5 Mpx fotoaparát. Na tak lacný smartfón, akým C12 Pro bude, ide o veľmi slušnú výbavu.

#5 Hardvérová výbava

Vnútri Oukitel C12 Pro tiká štvorjadrový procesor MediaTek MT6739, 2 GB RAM a 16 GB rozšíriteľnej pamäte (o 64 GB). Nie je to veľa, no na low-end smartfón ide o bohatú výbavu.

#6 Zabezpečenie

Spoľahnúť sa môžeš aj na snímač odtlačkov prstov a technológiu skeneru tváre, ktorú Oukitel nazýva Face ID.

#7 3 sloty pre karty

Oukitel C12 Pro disponuje až troma slotmi pre karty. Z nich sú 2 určené pre SIM karty, tretí je určený výhradne pre microSD kartu. Je milé vidieť, že sa niekto postavil proti trendu tzv. hybridných slotov, pri ktorých si zákazník musí vybrať, či použije 2 SIM karty alebo 1 SIM kartu a 1 microSD kartu.

#8 Nízka cena

Oukitel C12 Pro bude mimoriadne lacný. Výrobca hovorí o cene neprevyšujúcej 80 €, čo je pri smartfóne s takouto výbavou skutočne prekvapujúce.

Očakáva sa, že sa Oukitel C12 Pro bude predávať ako teplé rožky. Predpredaj začne už čoskoro, viac detailov nájdeš priamo na webe výrobcu.