Úvod OnePlus OnePlus 6T OnePlus 6T bude chýbať žiadaná vlastnosť. O toto príde!

OnePlus 6T bude chýbať žiadaná vlastnosť. O toto príde!

1

To, čomu sa výrobca OnePlus dlhodobo vyhýbal, je nakoniec tu. Šéf spoločnosti už potvrdil niekoľko detailov o nadchádzajúcej generácii inak vysoko hodnoteného smartfónu a zmienil tiež 3,5 mm audio rozhranie.

Žiadne nebude. OnePlus 6T tak bude prvým smartfónom výrobcu, ktorý neponúkne stále hojne využívaný 3,5 mm konektor. Šéf spoločnosti Carl Pei si uvedomuje, že ide o kontroverzné rozhodnutie. Podľa neho ale už nadišiel ten správny čas na to, aby sa tohto rozhrania zbavili.

Pochopiteľne, ponúka pozitíva rozhodnutia. Odstránenie konektora uvoľní miesto v útrobách smartfónu novým technológiám. Na zreteli je hlavne snímač odtlačkov prstov integrovaný pod displejom. Zároveň zostane priestor pre väčší akumulátor, čím sa predĺži výdrž na jedno nabitie.

oneplus 6T

OnePlus k smartfónu istotne pribalí redukciu z USB C na 3,5 mm (na rozdiel od Apple). Zároveň sa očakáva, že spolu so zariadením bude predstavená aj nová generácia slúchadiel OnePlus Bullets, ktoré budú priamo vybavené konektorom USB C.

Čo je dobré, stáť by mali rovnako ako súčasná generácia slúchadiel, čiže asi 20 EUR. OnePlus si tak pripravil dobré kompenzačné riešenia, aj keď sa kritike a hnevu niektorých fanúšikov asi nevyhne.

OnePlus 6T bude mať vychádzať z modelu Oppo R17 Pro, takže sa máme určite na čo tešiť. Aj keď bez 3,5 mm rozhrania.