Úvod OnePlus OnePlus 6 To snáď ani nie je možné: Nový OnePlus 6 v GLOBAL verzii už...

To snáď ani nie je možné: Nový OnePlus 6 v GLOBAL verzii už kúpiš pod 400 €!

Nová vlajková loď od spoločnosti ide cenou výrazne dole. Momentálne sa dočasne pohybuje pod hranicou 400 €.

6
oneplus 6
OnePlus 6

OnePlus 6 je momentálne najnovším zariadením z dielne sympatickej spoločnosti, ktorá na trh prináša cenovo dostupné, no poriadne nadupané zariadenia. OnePlus 6 nie je výnimkou, ponúka lákavú výbavu za ešte lákavejšiu cenu.

OnePlus 6 GLOBAL 6GB/64GB

Cena: 396,17 € 

Vlajková loď spoločnosti je vybavená najvýkonnejším procesorom Snapdragon 845, 6 GB operačnou pamäťou RAM64 GB úložiskom. Zariadenie poháňa Android 8.1 Oreo, ktorý spoločnosť už čoskoro zaktualizuje na najnovší Android 9 Pie. Spoľahnúť sa môžeš na perfektnú optimalizáciu systému, rýchly chod a kvalitné spracovanie.

Telefón si berie šťavu z 3 300 mAh batérie, ponúka Bluetooth 5.0, GPS, A-GPS, GLONASS, BDS a čo je hlavné, kvalitný duálny fotoaparát. Zadnú stranu totiž zdobia 16 Mpx + 20 Mpx snímače, prednú zas 16 Mpx snímač. Spoľahnúť sa môžeš aj na Dual SIM konektivitu a podporu všetkých 4G frekvencií slovenských operátorov.

Inými slovami, OnePlus 6 je perfektným smartfónom pre ľudí, ktorí potrebujú kvalitné spracovanie, veľa výkonu, dobrý fotoaparát a rýchly systém.

Na oficiálnom e-shope sa novinka predáva za 519 €, no my pre teba máme oveľa lepšiu ponuku. Obchod Gearbest totiž telefón dočasne zlacnil (platí len pre 275 kusov) na 396,17 €, čo je cena, ktorá sa len tak často nevidí. Mať ho o vyše 120 € lacnejšie je perfektná príležitosť jeden si objednať. Okrem toho, poštovné stojí len 0,65 € (EU Priority Line) a telefón ti príde bez nutnosti doplácať ďalšie peniaze za DPH.