Úvod Operátori O2 O2 výrazne vylepšuje svoje dva najdrahšie paušály: Pridáva desiatky GB dát navyše!

O2 výrazne vylepšuje svoje dva najdrahšie paušály: Pridáva desiatky GB dát navyše!

O2 pridáva dáta k zlatému a platinovému paušálu.

13

Tretí najväčší slovenský operátor sa rozhodol, že zákazníkom zlatého a platinového paušálu spraví malé Vianoce. Oba paušály sa totiž rozhodol výrazne vylepšiť. K neobmedzeným hovorom a SMSkám tak pribudne slušná porcia dát.

O2 reaguje na ponuku oboch veľkých konkurenčných operátorov, ktorí v paušáli za 30 € ponúkajú 4 GB dát. O2 mal doteraz pri zlatom paušáli (30 €) len 2 GB dát. To sa zmení od tejto soboty, 8. septembra.

Zákazníci zlatého paušálu dostanú od sobotu 10 GB dát. Tí, ktorí si nezvolili zariadenie dostanú ešte o 5 GB navyše.

Operátor sa rozhodol, že ponuku konkurencie vyrovná a ešte k tomu pridá o niekoľko gigabajtov navyše. Zlatý paušál od O2 tak bude od soboty dostupný s 10 GB alebo s 15 GB dát, ak si zákazník nevyberie žiadne zariadenie.

O2 pri podobne drahom paušáli ponúka 3x viac dát. Ak si zákazník zvolí zariadenie, dostane 25 GB dát.

Rovnakými zmenami prešiel aj najdrahší, platinový paušál, ktorý do vienka po novom dostal až 25 GB dát alebo 30 GB ak si zákazník nevyberie zariadenie. Orange pri podobnej cene ponúka len 10 GB, Telekom taktiež len 10 GB.

Ako to už pri O2 býva zvykom, ponuka je dostupná pre všetkých zákazníkov ihneď. Stačí počkať do zajtra a dáta budete mať k dispozícii. Bohužiaľ, modrý a strieborný paušál nateraz ostávajú bez zmeny. Ak by sme sa ale mali zahrať na prorokov, zmenu by sme tipovali na tohtoročné Vianoce.

Operátor O2 sa tiež môže pýšiť najväčším pokrytím, ktoré predstavuje až 94,2%. Do budovania takejto rozsiahlej štruktúry investoval 100 miliónov eur.

Zhrnutie zmien

Zlatý paušál

  • Pôvodne: 2 GB dát
  • Teraz: 10 GB dát (15 GB bez zariadenia)

Platinový paušál  

  • Pôvodne: 5 GB dát
  • Teraz: 25 GB dát (30 GB bez zariadenia)

Tak čo, ako sa ti páči nová ponuka? Využiješ dáta navyše?