Úvod Zariadenia Hľadáš nové slúchadlá? Tieto kúsky sú oveľa lacnejšie než na Slovensku!

Hľadáš nové slúchadlá? Tieto kúsky sú oveľa lacnejšie než na Slovensku!

Ak ti nevadí otvorená krabička, tieto slúchadlá kúpiš neporovnateľnej lacnejšie než na Slovensku!

1

V dnešnej dobe je hlavne pri cestovaní dobré mať so sebou pár kvalitných slúchadiel. Nie všetky však spadajú do cenovej hladiny, ktorú si predstavuješ, a tak sa často musíš uspokojiť aj s menej kvalitnými modelmi. To je jedna možnosť.

Tou druhou je investícia do repasovaných kúskov, ktoré prešli rukami odborníkov a len preto, že nie sú čisto nové sa predávajú za zlomok ceny. Dnes vám ukážeme tri zaujímavé modely, ktoré sme vybrali v obchode Movil Shack.

Sennheiser CX300-II
Sennheiser CX300-II

Sennheiser CX300-II

Cena: 13,99 € | Kupón: CX30LCX

Jedna z legiend medzi štuplíkovými slúchadlami. Aj tak by sa dali opísať slúchadlá Sennheiser CX300-II. Sám som ich vlastnil a dodnes toho neľutujem. Slúchadlá sú určené pre milovníkov basov, keďže vyváženie zvuku sa prikláňa hlavne k basom. Slúchadlá sú ľahké, dokonale kompaktné a skvele sa hodia napríklad na cestovanie.

Ich podstatnou prednosťou je vysoká úroveň pasívneho tlmenia okolitého hluku, vďaka čomu ťa nebudú rušiť ostatní cestujúci alebo monotónny hluk z motora alebo koľajníc. Slúchadlá sú spojené asymetrickým káblom uľahčujúcim ich nasadzovanie a celkovú manipuláciu.

AKG K374 BT

AKG K374 BT

Cena: 31,99 € | Kupón: K374LCX

AKG je spoločnosť známa kvalitnými zariadeniami. Všimol si to aj Samsung, ktorý sa rozhodol odkúpiť materskú firmu, HARMAN, pod ktorú AKG patrí. Slúchadlá AKG K374 patria medzi tie najvydarenejšie. V porovnaní so slúchadlami, ktoré môžeš nájsť v balení smartfónu predstavujú slušný upgrade.

Na kábliku sa navyše nachádzajú ovládacie prvky, ktoré ti umožnia prepínať skladbu alebo dvíhať telefonáty. To ale nie je všetko. Model v zľave navyše disponuje Bluetooth konektivitou (Bluetooth 4.0), vďaka čomu ich môžeš pripojiť k telefónu alebo notebooku bez nutnosti vyťahovať kábel. Veľmi šikovné, hlavne pri cestovaní.

JBL T280BT
JBL T280BT

JBL T280BT

Cena: 52,99 € | Kupón: T280LCX

Najdrahšie a zároveň najprémiovejšie slúchadlá v dnešnej ponuke vyrobili špecialisti z JBL. Ich cieľom bolo ponúknuť cenovo dostupné Bluetooth slúchadlá so značkovým zvukom, čo sa im nakoniec aj podarilo. JBL T280LCX kombinujú odolnú konštrukciu (IPX4) s Bluetooth konektivitou, vďaka čomu sa hodia nielen na cestovanie, ale aj na šport.

Podobne ako slúchadlá od AKG, aj tie od JBL ponúkajú ovládacie prvky na kábliku, vďaka čomu je možné pohodlne prepnúť skladbu alebo odpovedať na prichádzajúci hovor.