Úvod Výrobcovia Honor Honor Play oficiálne: Najlacnejší telefón s Kirin 970 je tu!

Honor Play oficiálne: Najlacnejší telefón s Kirin 970 je tu!

0

Tlačovú konferenciu na podujatí IFA 2018 už absolvovala aj značka Honor. Videli sme na nej ohlásenie pripravovaného futuristického modelu Honor Magic 2, ale aj uvedenie smartfónu Honor Play na celosvetový trh.

Honor Play už absolvoval premiéru, no špeciálne pre indický región. Teraz tento model dorazí aj do Európy či napríklad Severnej Ameriky s bezkonkurenčne nízkou cenou 329 EUR.

Honor Play sa tak stal najlacnejším smartfónom, ktorý poháňa vlajkový čipset Kirin 970. Ten nájdeme pod kapotou vlajkových lodí Huawei P20 alebo Mate 10 Pro. Honor Play prichádza s technológiou GPU Turbo už od výroby. Zabezpečuje citeľne vyšší grafický výkon pri nižšej spotrebe energie.

honor play
Honor

IPS LCD obrazovka (so zárezom) má uhlopriečku 6,3-palca a rozlíšenie 1080 x 2340 pixelov pri pomere strán 19,5:9. Smartfón bude dodávaný so 4/6 GB kapacitou operačnej pamäte, 64 GB úložiskom a duálnym fotoaparátom.

Ten obsahuje hlavný 16 Mpx snímač so svetelnosťou F/2.2, pričom ho dopĺňa 2 Mpx senzor pre vyhodnotenie hĺbky ostrosti. Poteší pomerne veľká 3750 mAh batéria alebo nová verzia EMUI 8.2, ktorá je postavená na OS Android 8.1 Oreo. Aktualizácia na Android 9 Pie je samozrejme v hre.

honor play
Honor

Honor si pripravil malý bonus, partnerstvo s tvorcami hry PUBG Mobile. Počas hrania bude smartfón vibrovať až v desiatich režimoch podľa toho, akú zbraň budete používať. Či partnerstvo do budúcnosti prinesie aj iné výhody, napr. exkluzívny obsah, zatiaľ nevedno.