Úvod Výrobcovia Honor Honor 8 získava aktualizáciu na Android 8.0 Oreo

Honor 8 získava aktualizáciu na Android 8.0 Oreo

7
honor 8

Honor 8, cenovo dostupný a slušne vybavený smartfón z roku 2016, začal získavať vytúženú aktualizáciu na OS Android 8.0 Oreo. Aktualizácia sa začala šíriť v Indii a v Číne, teda prioritne na zaľudnených trhoch.

Honor 8 sa hojne predával aj v európskych krajinách alebo v USA. Niektorí užívatelia už hlásia, že ich aktualizácia zastihla v Nemecku a vo Francúzsku. V každom prípade s ňou v našich končinách v týchto chvíľach zatiaľ počítať netreba.

V najbližších dňoch a týždňoch by sa ale mala ohlásiť. Aktualizácia má veľkosť 2,33 GB. Honor 8 zo začiatku nemal dostať aktualizáciu na novšiu verziu OS Android, čo indické zastúpenie výrobcu obhajovalo hardvérovými a softvérovými obmedzeniami.

honor 8
Rakesh Attri

Kritika na seba nenechala dlho čakať a Honor nakoniec na aktualizácii zapracoval. Prvé zmienky o softvérovom povýšení sa objavili už v máji tohto roku. Dostupnosť na hlavných trhoch sa ale prejavila až teraz.

Ak Honor 8 vlastníte, dúfame, že update dostanete čo najskôr. Jeho súčasťou je tiež inovované užívateľské prostredie EMUI.