Úvod Samsung Samsung Galaxy S10 Šéf Samsungu: Galaxy S10 ponúkne odlišný dizajn, máte sa na čo tešiť!

Šéf Samsungu: Galaxy S10 ponúkne odlišný dizajn, máte sa na čo tešiť!

0
Koncept technobezz.com

DJ Koh dal celému svetu na známosť, že nadchádzajúca vlajková loď, Samsung Galaxy S10, prejde výraznou vizuálnou zmenou. Okrúhle výročie chcú osláviť vo veľkom štýle a preto si pre nás pripravia nadštandardne bohatú nádielku medziročných inovácií.

Stalo sa tak počas rozhovoru s čínskymi médiami, kde padla otázka aj ohľadom toho, čo možno od ďalšej generácie očakávať. Šéf juhokórejského giganta nám síce bližšie detaily neprezradil, no za to naznačil, že nadchádzajúca desiatka dostane výrazne odlišný dizajn. Pôjde vraj o podstatne väčšie zmeny, než aké z tohto uhla pohľadu nastali medzi generáciami Galaxy S8 a Galaxy S9.

Niečo podobné sa však dalo vzhľadom k aktuálnej situácii i očakávať. Po Galaxy S9 nebol až tak veľký záujem aký výrobca spotrebnej elektroniky pôvodne očakával a podobnému osudu zrejme neujde ani Galaxy Note 9. Nezostáva mu teda nič iné ako čo najrýchlejšie nájsť ten najefektívnejší spôsob, vďaka ktorému by vedel opäť vyniknúť a prilákať pozornosť potenciálnych zákazníkov.

Predstavenie ďalšej vlajkovej lode prebehne začiatkom budúceho roka. Ak pôjde všetko podľa tradície, tak mediálne podujatie naplánujú na nultý deň podujatia Mobile World Congress 2019. To otvorí svoje brány koncom februára v španielskej Barcelone.