Úvod Novinky FOTO: Bude takto vyzerať OnePlus 6T? Všetko tomu naznačuje!

FOTO: Bude takto vyzerať OnePlus 6T? Všetko tomu naznačuje!

0

Čínska spoločnosť OnePlus predstavuje smartfóny v dvoch režimoch. Vždy predstaví hlavný model – novú generáciu a následne v priebehu roka uvedie mierne vylepšený typ označený doplnkovým písmenom T.

Ešte v tomto roku by sme tak mali spoznať OnePlus 6T, ktorý ale zrejme nebude predstavovať iba obyčajné vylepšenie súčasnej vlajkovej lode. Podľa fotografií originálneho balenia dostaneme nový vzhľad a pravdepodobne aj snímač odtlačkov umiestnený priamo v displeji.

Balenie zobrazuje siluetu, ktorú sme už niekde videli. V podstate všetky smartfóny OnePlus sa do určitej miery ponášajú na vlajkové lode línie Oppo R. Vivo, Oppo a OnePlus vlastní jedna veľká spoločnosť menom BBK Electronics.

oneplus 6T
Weibo

Zdieľanie určitých funkcií, prvkov vzhľadu alebo hardvérových komponentov je teda na mieste. To, samozrejme, nemusí byť na škodu. Pri pohľade na Oppo R17 Pro, z ktorého bude novinka vychádzať, zistíme, že sa máme na čo tešiť.

OnePlus 6T príde o zárez v obrazovke a nahradí ho miniatúrny segment, ktorý svojím tvarom pripomína kvapku vody. Nájdeme v ňom prednú kameru. Oppo R17 Pro má až tri hlavné fotoaparáty. S tými by sme ale pri novej verzii smartfónu od OnePlus zatiaľ nepočítali. Minimálne až do budúcoročného OnePlus 7.

oneplus 6T
Weibo

Viac podrobností zatiaľ známych nie je. Minuloročný model OnePlus 5T bol predstavený až v novembri. Predstavenie tohtoročnej verzie sa môže odohrať skôr, no stále ide iba o špekulácie. Cena? Vlajková loď Oppo R17 Pro sa na domácom trhu predáva po prepočte za 540 EUR. OnePlus 6T bude drahší, no nemal by prekročiť hraničných 600 EUR.

Súčasný model OnePlus 6 medzičasom výrobca zľavnil v rámci limitovanej ponuky na 519 EUR. Ide o tzv. Survival Kit, ktorého súčasťou je aj rôzne príslušenstvo.