Úvod Ostatné Drony Využi dočasnú zľavu na jeden z týchto perfektných dronov!

Využi dočasnú zľavu na jeden z týchto perfektných dronov!

0
zlava

Ak hľadáte cenovo dostupný, no obstojný dron, ktorým by ste zachytili všetky zážitky a scenérie z vtáčej perspektívy, využiť môžete jeden z troch zľavových kódov, ktoré sú priradené k trom rôznym modelom.

V dočasnej ponuke je lacnejší model, zlatá stredná trieda, ale aj typ s vyššou cenou. Vo všeobecnosti ale tieto drony nie sú drahé a ani sa nepribližujú k štvorciferným cenám niektorej high-end konkurencie.

Najlacnejším modelom je VISUO XS809HW, ktorý má zabudovanú 2 Mpx kameru so 120-stupňovým zorným poľom a maximálnym rozlíšením 720p. Priložený ovládač komunikuje s dronom cez 2,4 GHz WiFi a obraz prenáša v reálnom čase.

drony
Cafago

Dron v správnej polohe udrží integrovaný 6-osový gyroskop a výškomer. S dronom sa dajú robiť štýlové otočky, vďaka špeciálnemu režimu môžete lietať v interiéri alebo mu jedným tlačidlom prikážete, aby sa automaticky vrátil na miesto, odkiaľ vzlietol.

Doba letu je obmedzená na 10 minút a obmedzenie platí aj pre maximálnu letovú vzdialenosti. Dron je však veľmi lacný. Aktuálnu cenu 51,99 EUR si viete znížiť na 31,99 EUR. Pri objednávke stačí zadať kód KS7953, ktorý platí až do konca októbra.

drony
Cafago

Druhým dronom v zľave je rovnaký model vyššej triedy, ktorý je zameraný skôr na akčnejšie lietanie ako na snímanie fotografií z výšky. Priamo v balení sa nachádzajú rovno tri vymeniteľné batérie a aj doba letu je dlhšia. Dron VISUO XS809S sa vo vzduchu udrží rovných 20 minút.

Dron má vo výbave tú istú 2 Mpx širokouhlú kameru, totožný ovládač, do ktorého vložíte smartfón a taktiež sa dá zložiť do kompaktnej podoby vhodnej pre prenášanie a cestovanie. Tento dron je k dispozícii za cenu 56,99 EUR, ktorú vygeneruje kód PS5155. Bežne ho Cafago predáva za 89,99 EUR.

Najlepším, ale aj najdrahším v zľave je dron MJX Bugs 5W. Výkonný, takmer 400 gramov vážiaci dron dokáže letieť rýchlosťou 60 kilometrov za hodinu. Kamera je podstatne kvalitnejšia. Sníma v plnom HD rozlíšení (1080p).

dron
Cafago

V tomto prípade sa už bavíme o zabudovanom GPS, dlhšej letovej vzdialenosti alebo 15-minútovej výdrži batérie. V balení sa nachádzajú dva akumulátory. Vybitý tak stačí vymeniť za nabitý a lietate ďalej.

Cena dronu sa po zadaní kódu s textom SK2032 zníži z momentálnych 208 EUR na 136 EUR. Kód platí do konca októbra, čiže sa ponáhľať netreba. Všetky kúsky z výberu sa k nám doručujú bezplatne a bez dodatočných nákladov.

Ďalšie podrobnosti nájdete na stránkach predajcu.