Úvod Výrobcovia Xiaomi Posuň komfort na novú úroveň: Bezdrôtová nabíjačka od Xiaomi stojí len 15...

Posuň komfort na novú úroveň: Bezdrôtová nabíjačka od Xiaomi stojí len 15 €!

8
Bezdrôtová nabíjačka Xiaomi

Vlastníš niektorý z novších high-end smartfónov, ktorý disponuje podporou pre bezdrôtové nabíjanie so štandardom Qi? Táto štýlovo vyzerajúca podložka od spoločnosti Xiaomi sa ti potom bude nepochybne páčiť.

Ide totiž o praktickú 7,5 W bezdrôtovú nabíjačku, ktorá si rozumie s vyššie spomínaným štandardom. Keď ju zapojíš do elektrickej siete a položíš na ňu podporovaný mobilný telefón, v tom okamihu začne do jeho batérie dopĺňať chýbajúcu elektrickú energiu. Netreba teda hľadať žiadne porty ani konektory ako pri konvenčných nabíjačkách.

Štandardný výstup nabíjacej podložky od Xiaomi dosahuje 5 V / 1 A. Ak však využiješ rýchle nabíjanie, tak toto číslo porastie na 9 V / 1 A. Vstup pre zmenu reprezentujú čísla 5 V / 2 A alebo 9 V / 2 A. Všetko záleží iba od toho, aký adaptér použiješ. Jeden pritom nájdeš aj v základnom balení nabíjačky.

Rozmery nabíjačky: 10 x 10 x 0,5 cm

Medzi podporované zariadenia patria všetky kúsky, ktoré prišli na pulty obchodov spolu so štandardom Qi. Patria medzi ne ako high-end smartfóny z dielne spoločnosti Samsung, tak aj niektoré od Xiaomi alebo kalifornského jabĺčka, spoločnosti Apple. iPhone 8, iPhone X a aj nový iPhone XS či iPhone XR sú, samozrejme, tiež v klube.

Bezdrôtová nabíjačka od Xiaomi
Bezdrôtová nabíjačka od Xiaomi

Podložku nájdeš v ponuke eBayu, kde ťa v týchto dňoch nevyjde na približne 15 eur.