Úvod Zariadenia Značkové telefóny lacnejšie: Stačí kúpiť 100 % funkčné repasy, takéto sú ceny!

Značkové telefóny lacnejšie: Stačí kúpiť 100 % funkčné repasy, takéto sú ceny!

Perfektné ceny za perfektné zariadenia. - Tlačová správa.

6
Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Kupovanie nového smartfónu alebo príslušenstva je pre mnohých akýsi rituál. Ten však môže výrazne narušiť cena vysnívaného zariadenia, hlavne ak je od rozpočtu vzdialená na míle. Rozbaľovať čisto nové zariadenia má svoje čaro, no pre tých, ktorým nevadí rozbalená krabička so zariadením, ktoré prešlo dôrazným testovaním tu máme perfektný tip.

Obchod Movilshack je pre mnohých neznámy. Už niekoľko tisíc zákazníkov sa však presvedčilo, že sa im dá dôverovať. Sčasti je to aj preto, že obchod stojí na pleciach giganta TomTop, ktorý je v našich končinách podstatne známejší.

100 % stav, 6-mesačná záruka

Cieľom Movilshack je ponúknuť značkové smartfóny za ceny, ktoré sa v našich končinách len tak často nevidia. Háčik? Ide o repasované kusy, ktoré sú stopercentne funkčné, otestované a dostaneš k nim 6-mesačnú záruku. To možno neznie až tak lákavo, no počkaj, kým sa pozrieš na ceny. Tu je ich rýchly prehľad.

Zoznam pokračuje priamo na webe eshopu. Ak hľadáš zariadenia a gadgety za dobré ceny a nevadí ti, že prešli rukami technika, vyskúšaj ponuku Movilshack. Ak ti to predsa len prekáža, neboj sa, neustále hľadáme nové ponuky, ktoré ťa možno zaujmú.

– Tlačová správa –