Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Mi Sports: Bezdrôtové slúchadlá s perfektným využitím a úžasnou cenou!

Xiaomi Mi Sports: Bezdrôtové slúchadlá s perfektným využitím a úžasnou cenou!

3

Xiaomi jednoznačne vie ako zaujať. Či už to sú smartfóny, notebooky alebo príslušenstvo, vždy príde s produktom, ktorý vyzerá skvele, funguje ešte lepšie a stojí tak málo ako to len ide. Ich novinka, slúchadlá Xiaomi Mi Sports, sú toho jasným dôkazom.

Športové bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Mi Sports vyzerajú naozaj krásne, majú dlhú výdrž a prekvapujú svojou cenou. Dalo by sa tvrdiť, že sa pozeráme na „Mi Band“ v slúchadlovom prevedení. Rovnako ako Mi Band sú určené pre široké publikum, ktorému finančne veľmi neublížia.

Xiaomi Mi Sports

Cena: 17,49 €

Kovové telo slúchadiel pôsobí veľmi štýlovo v tmavom aj svetlom prevedení, pri športe vás zároveň nebude obťažovať ani ich váha, ktorá je v prípade slúchadiel len 13,6 gramov.

Xiaomi tvrdí, že Mi Sports výborne držia v ušiach či už vďaka pätici dodávaných štuplíkov alebo vďaka špeciálnemu dizajnu, ktorý sa ovinie okolo vášho ucha. Okrem toho, vďaka IPX4 im nevadí ani ľahký dážď či pot.

S telefónom slúchadlá spojíte cez Bluetooth 4.1, ktorý zabezpečí prenos hudby alebo hovoreného slova. Presne tak, cez slúchadlá môžete aj telefonovať.

V ich vnútri sa schováva 120 mAh batéria, ktorá má vydržať až 11 dní v režime stand-by alebo až 7 hodín prehrávania hudby. To by malo stačiť na všetky vaše športové aktivity. Ak sa však vybijú, stačí im 10 minút na nabíjačke a máte ďalšiu 1 hodinu počúvania navyše.

Xiaomi Mi Sports
Xiaomi Mi Sports

Celý čas hovorím o cene, no zatiaľ som nespomenul, žiadnu konkrétnu čiastku. Slúchadlá Xiaomi Mi Sports sú vďaka špeciálnej akcii priamo na eBayi dostupné za 17,49 €. V slovenských obchodoch môže byť táto čiastka aj dvojnásobná.

Tak čo povieš, berieš?