Úvod Výrobcovia Xiaomi Minimum rámikov a maximálny displej: Objavil sa dátum predstavenia Xiaomi Mi Mix...

Minimum rámikov a maximálny displej: Objavil sa dátum predstavenia Xiaomi Mi Mix 3

0

Xiaomi Mi Mix spustil v roku 2016 trend prevedení s extra štíhlymi rámikmi okolo obrazovky, čo užívatelia ocenili. Žiadaná vlajková loď sa čoskoro objaví už v tretej generácii ako Xiaomi Mi Mix 3.

Predchodca Mi Mix 2 dostal iba mierne vylepšenie s doplnkovým označením Mi Mix 2s. Xiaomi Mi Mix 3 bude podľa pútača zverejneného serverom AndroidPure predstavený 15. septembra, čo nie je až tak ďaleko.

Všetky generácie tejto línie majú jedno spoločné – hrubšiu bradu, ktorá trochu kazila dojem inak z impozantného prevedenia celej obrazovky. Brady sa nie je jednoduché zbaviť, keďže ukrýva napájanie displeja, prednú kameru a pár ďalších súčastí vnútorných komponentov.

xiaomi mi mix 3
AndroidPure

Podľa zverejneného pútača však model Mi Mix 3 o hrubú bradu príde, čo je výborné. Žiaľ, nevidíme hornú časť zariadenia. Zárez je určite to, čo by sme vidieť nechceli. Mi Mix 3 sa už stihol mihnúť na neoficiálnych fotografiách, ktoré sa objavili ešte v júni.

Aj keď bol na snímkach pravdepodobne iba prototyp, resp. nefinálny kus, hovorilo sa, že výrobca ukryje prednú kameru do konštrukcie a zariadenie bude mať skutočne štíhle rámiky z každej strany. Prednú kameru, ktorá vyskočí z konštrukcie, využíva Oppo Find X alebo Vivo NEX.

Xiaomi Mi Mix 3 bude pochopiteľne disponovať vlajkovými útrobami, počnúc sadou Snapdragon 845, 6/8 GB RAM či duálnym fotoaparátom schopným konkurovať ostatným vlajkovým lodiam. Na viac presnejších si však radšej počkáme.