Úvod Novinky VIDEO: Ako na Android 8.1 Go beží telefón s 1 GB RAM? Budeš...

VIDEO: Ako na Android 8.1 Go beží telefón s 1 GB RAM? Budeš prekvapený!

Tlačová správa

1

Google minulý rok predstavil odľahčenú formu Androidu s názvom Android 8.1 Go. Určený je pre zariadenia, ktoré do vienka nedostali niekoľko gigabajtov operačnej pamäte RAM. Práve naopak, upravený je aj pre zariadenia s 512 MB RAM.

Ulefone nedávno predstavil novinku, Ulefone S1, ktorý disponuje len 1 GB RAM. Výrobca si ako operačný systém správne vybral práve Android 8.1 Go. Aký je však v reálnej prevádzke? Poďme sa na to pozrieť.

Ako môžete vidieť z videa, Ulefone S1 podporuje funkcionalitu odomykania tvárou a aj napriek malej kapacite RAM beží svižne. Do výbavy okrem toho dostal 8 Mpx a 5 Mpx zadné fotoaparáty, zatiaľ čo na prednej strane svieti 5 Mpx senzor.

Telefón okrem toho ponúka 3 000 mAh batériu, ktorá ti vďaka odľahčeným aplikáciám vydrží celý deň. Samozrejmosťou je aj rozšírená konektivita, vrátane dual SIM.

Výrobca každý deň o 08.00 nášho času začne ponúkať Ulefone S1 za 8,87 €. Stačí len vychytať zľavu a je váš. Inak však zariadenie stojí 44,38 €, čo je taktiež vynikajúca cena.

– Tlačová správa –