Úvod Výrobcovia Motorola Toto je Motorola P30: Dizajn podobný iPhone X a zaujímavá výbava

Toto je Motorola P30: Dizajn podobný iPhone X a zaujímavá výbava

1

Vyzerá to tak, že Motorola a Lenovo sa pripravujú na uvedenie nového mid-range zariadenia, ktoré bude spadať do rodiny s označením „P“. Prvé smartfóny, Motorola P30, P30 Note a P30 Play majú byť uvedené v Číne už onedlho.

Zábery prvého menovaného modelu pritom potvrdzujú, že podobne, ako ostatní výrobcovia, aj Motorola ponúkne výrez v displeji. Motorola však zvolila celkom veľký, niekto by mohol povedať, že aj zbytočne veľký výrez.

Tam to však nekončí. Podobnosti s top modelom od Apple nekončia ani na zadnej strane. Duálny fotoaparát je priam identický s tým, ktorý ponúka iPhone X. Nebyť loga Motorola na prednej a zadnej strane, pár ľudí by si mohlo myslieť, že ide o vlajkovú loď Apple.

Čo sa špecifikácií týka, Motorola P30 má ponúknuť obrovský, 6,2-palcový displej s FHD+ rozlíšením. Duálny fotoaparát má byť zložený zo 16 Mpx a 5 Mpx fotoaparátov, predný foťák ponúkne 12 Mpx rozlíšenie.

Zariadenie bude poháňať osemjadrový procesor, 6 GB operačnej pamäte RAM64 GB alebo 128 GB úložisko. Celý systém, ktorým má byť Android 8 Oreo, má pri živote držať 3 000 mAh batéria.

Motorola-P30-2
Motorola-P30-3
Motorola-P30-4