Úvod Nubia Nubia Z17 Lite Tento telefón si kupujú tisícky ľudí, no na Slovensku ho takmer nepoznajú....

Tento telefón si kupujú tisícky ľudí, no na Slovensku ho takmer nepoznajú. Čo je zač?

Tento telefón si kupujú tisícky ľudí, no na Slovensku ho takmer nepoznajú. Čo je zač?

4

Leto je v plnom prúde, a preto sa predajca Geekbuying rozhodol spustiť akciovú ponuku na výborný kúsok technológie s názvom Nubia Z17 Lite.

Cena smartfónu aktuálne predstavuje 137,49 €, čo je v porovnaní s cenou počas zimy, keď sa bežne predával za vyše 230 € poriadny rozdiel.

Nubia Z17 Lite
Nubia Z17 Lite

ZTE Nubia Z17 Lite určite zaujme elegantným dizajnom, ktorý tvorí kovová konštrukcia a decentné červené orámovanie domovského tlačidla a duálneho fotoaparátu na zadnej strane. Ten disponuje kombináciou 13 Mpx rozlíšení a označením SONY IMX258. Čo sa týka kamery na čele zariadenia, tá pochádza z dielne Samsung a disponuje 16 Mpx rozlíšením.

Zobrazovací panel bol vybavený štandardnou 5,5-palcovou uhlopriečkou, Full HD rozlíšením, ochranným sklom Gorilla Glass a úzkymi rámikmi na bočných stranách. V jeho útrobách tiká osemjadrový procesor Snapdragon 653 s jadrami taktovanými na 1,95 GHz a 1,4 GHz. Jeho výkonu tiež pomáha aj veľká, 6 GB operačná pamäť, 64 GB úložisko bez možnosti externého rozšírenia či grafický čip Adreno 510.

Nubia Z17 Lite
Nubia Z17 Lite

Súčasťou výbavy je samozrejme aj 3 200 mAh batéria, snímač odtlačkov prstovAndroid 7.1 Nougat s vlastnou nadstavbou Nubia UI 5.0 či podpora LTE, avšak s absenciou 800 MHz pásma.

Obchod Geekbuying má okrem iného veľkú novinku. Otvoril vlastný sklad v Poľsku, čo pre Slovákov znamená nie len rýchle dodanie ale hlavne dodanie bez doplácania dane. Celú ponuku nájdeš na tomto odkaze.