Úvod Výrobcovia Samsung FOTO Bude takto vyzerať skladací smartfón od Samsungu?

FOTO Bude takto vyzerať skladací smartfón od Samsungu?

2

Podobne, ako iní poprední výrobcovia smartfónov, aj Samsung pracuje na svojom prvom skladacom kúsku. Novinka by mala niesť názov Galaxy F a vraj ju uvidíme už koncom tohto roka. Zatiaľ nám teda musia stačiť koncepty. Ten najnovší však ani zďaleka nevyzerá najhoršie.

Vďaka práci šikovného grafika si vieme vytvoriť vizuálnu predstavu, čo asi tak môžeme od tohto nekonvečne prevedeného modelu očakávať. Rendery zverejnil holandský server nieuwemobiel.nl.

Ako je teda príležitosť vidieť na vlastné oči vyššie aj trošku nižšie, zlom konštrukcie sa nachádza presne v strede. Keď ju v tomto bode zlomíme do jedného z dvoch možných smerov, mobilné zariadenie fyzicky zmenšíme, takže nám vo vrecku nezaberie priveľa miesta.

Keď budeme potrebovať väčšiu uhlopriečku, napríklad na pozeranie seriálu alebo hranie hry, tak ju potom iba opätovne rozložíme. Takúto mágiu umožní používateľovi pokročilý OLED panel, ktorý tentokrát nekryje sklo, ale flexibilný plast, aby bol dostatočne ohybný.

Keďže Samsung patrí medzi špičku vo výrobe displejov, niečo také nie je preňho v roku 2018 absolútne žiadny problém. Otázna zostáva už iba cena, pretože niečo tak pokročilé musí celkom logicky aj niečo stáť.

Z doterajších únikov vieme, že skladací smartfón Galaxy F dostane cenovku na úrovni 1 800 eur, čiže nepôjde o produkt pre široké masy. Na tejto už netrpezlivo očakávanej mobilnej novinke si zgustnú predovšetkým technologickí nadšenci.

FOTO nieuwemobiel.nl
FOTO nieuwemobiel.nl
FOTO nieuwemobiel.nl