Úvod Zariadenia Ostatné Praktický batoh Xiaomi do sucha aj do dažďa kúpiš za perfektnú cenu

Praktický batoh Xiaomi do sucha aj do dažďa kúpiš za perfektnú cenu

0

Mať vo výbave dobrý batoh je jedna z vecí, ktoré by mal spraviť každý z nás. Hodí sa či už na výlety, dovolenku, na cvičenie alebo do školy. Čo však ak ho chceš takmer zadarmo a od známej firmy? Dobrá správa, jeden taký práve začína predávať Xiaomi.

Xiaomi batoh s objemom 10 litrov nepatrí medzi tie objemnejšie, ba práve naopak. Hodí sa na rýchle presuny, keď so sebou nepotrebuješ veľa vecí. Medzi jeho silné stránky môžeme zaradiť hneď štyri vlastnosti.

Xiaomi batoh je dostupný za 7,50 €. Stačí použiť kupón SP0286

Je odolný voči vode. Veci, ktoré si do neho uložíš chránia až štyri vrstvy. Či už budeš prenášať notebook, fotoaparát alebo kľudne aj mobil s powerbankou, všetko ostane v suchu.

Je ľahučký. Nie je nič horšie, než keď je batoh ťažký aj bez toho, aby v ňom bolo čokoľvek uložené. Xiaomi batoh váži len 165 gramov.

Má šikovnú kapacitu. 10 litrový objem úložného priestoru je dosť na to, aby si si doň dal oblečenie či menší notebook.

Dostupný je v siedmich farebných prevedeniach.

Je štýlový. Aj vďaka ôsmim prevedeniam (z ktorých sa predáva až 7) určite uspokojí všetkých záujemcov. Okrem toho sa môžeš tešiť na YKK zips, mäkké popruhy a pekne spracované detaily.

No a nakoniec ešte jedna bonusová výhoda. Vďaka kupónu SP0286 môže byť tvoj za 7,50 €. Slušné že? Ak ťa zaujal, neváhaj a kupuj. Kupón platí len do 15. augusta alebo do vypredania zásob.