Úvod Oukitel Oukitel WP2 Oukitel WP2: Potvrdili sa finálne špecifikácie, výrobca spúšťa súťaž o 2 kusy!

Oukitel WP2: Potvrdili sa finálne špecifikácie, výrobca spúšťa súťaž o 2 kusy!

Oukitel WP2 je tu a vyzerá fantasticky!

0
Oukitel WP2
Oukitel WP2

Oukitel svoj najnovší odolný smartfón s označením Oukitel WP2 predstavil ešte minulý týždeň, no až teraz sa potvrdila jeho finálna výbava. V skratke ide o vylepšený a veľmi obľúbený model K10000 MAX.

Silnou stránkou Oukitel WP2 je jeho obrovská, 10 000 mAh batéria a odolná konštrukcia. Výrobca sa rozhodol, že finalizáciu výbavy oslávi tak ako sa patrí. Spúšťa tak súťaž o 2 kusy, čo doplní aj zaujímavou zľavou pre prvých záujemcov.

Oukitel WP2 ponúka 6,0-palcový Full HD+ LCD displej od spoločnosti AUO, ktorý prekrýva vrstva skla Gorilla Glass. Panel ponúka pomer strán 18:9, vďaka čomu je užší a vyšší a drží sa tak pohodlnejšie.

Najväčším lákadlom je však jeho 10 000 mAh batéria, ktorá má pri bežnom používaní vydržať približne jeden týždeň. Keď sa však napokon vybije, nabiť ju môžeš pomocou rýchlonabíjačky (9V/2A).

Silnou stránkou je nepochybne aj jeho konštrukcia, ktorá telefón ochráni pred vodou, prachom a dokonca aj pádmi. Telefón je teda určený pre ľudí, ktorí vedú aktívny život, radi chodia na túry do prírody alebo majú zamestnanie, v ktorom by dizajnové modely neprežili.

Čo sa zvyšku výbavy týka, Oukitel WP2 ponúka 4 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB rozšíriteľné úložisko, duálny fotoaparát na zadnej strane (senzor Samsung S5K2P7) a snímač odtlačkov prstov umiestnený na bočnej hrane. Chýbať samozrejme nebude ani NFC pre rýchle, bezkontaktné platby.

Oukitel WP2
Oukitel WP2

Oukitel WP2 sa síce bude predávať za cenu 259,99 dolára (224 eur), ty ho môžeš získať za 229,99 dolára (198 eur). Stačí ak na webe Oukitelu zadáš svoju emailovú adresu a výrobca ti pri spustení predobjednávok pošle kupón so zľavou.